Díky za všechny, tipy a rady

Přihoď pár stovek a zajdi do Mironetu(jinde ho u nás neseženeš!¨) pro MSI GX 623.Ta 630tka co jsi vybral je už výprodejový model.Navíc GK ATI 4670 vs NV 9600 vyznívá výkonem vyšším o cca 25% lépe pro Ati.Na hry nemá už cenu kupovat cokoliv slabšího.Sephiron píše:Zdravím. Chtěl bych herní notebook. Nezáleží mi na výdrži baterie (v práci máme logicky zásuvky), musí mít wi-fi (máme tam i bezdrátové připojení zdarma) a je mi jedno, kolik váží. A cena do 19 000. Klidně i bez OS. Těch 19 000 je hranice, nejlépe 18 500. Bratr od mojí slečny mi doporučil tento: http://www.xcomputer.cz/notebook-msi-gx ... 138293.htm Na Alze.cz stojí 18 549 Kč.
Díky za všechny, tipy a rady
Sephiron píše:sirius1983: Jsem laik, takže nevím nevýhody těchto notebooků. Pouč mě
roman2277 píše:Notebook se kupuje na pár let
roman2277 píše:Navíc si hry lépe užiješ na tomto přístroji.
Ano,ale záruka tyto problémy řeší.pixi píše:roman2277 píše:Po dobu záruční doby 2 let vydrží i MSI.
To není zcela pravda! Můj noťas Msi Gx 630x vydržel 7 měsíců.
mas asi tak ze to potrebuje nama posvetitGogo píše:Sephirone, proč si myslíš, že kdokoliv bude tady popisovat tisíc krát omílané věci a rozpoutávat zas staronovou debatu zastánců multimediálů a business noutů? Stačí kliknout a trochu číst, pokud máš zájem něco vědět a chceš si udělat obraz sám, nepotřebuješ do něčeho dotlačit "násilím" a zvláštním způsobem vyzývat k rozporům
Zpět na „Jaký vybrat notebook“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů