DELL Vostro 1220 vs. Acer 3810TZ vs. ASUS UL30A

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
doonio
píše často

DELL Vostro 1220 vs. Acer 3810TZ vs. ASUS UL30A

Příspěvekod doonio » 12 říj 2009 15:40

Prolezl jsem nejen toto fórum, ale spoustu dalších recenzí, a z mých kritérií-(12-13)",velká výdrž, strop=15000, hlavní využití- vysoká škola, jsem se dostal na tyto 3 kandidáty:
Favoritem je v každém případě Vostro, ale zde mi moc nevyhovuje extrémně malý touchpad, tohle je asi jediné ale velké mínus tohoto nb. Rovněž cena je krapet nad limit,ale párkrát bych nešel do hospody a bylo to :mrgreen:
Jako další alternativu vydím Acer 3810. Zde se mě celkem dosti líbí design, výdrž je famózní,cena velice lákavá, akorát to má jednu vadu na kráse a to: že je to ACER, a já prostě nevím co od něj čekat.
A v neposlední řadě sem zahlídl i novinku od Asusu.Tady se mi líbí 8-článková baterka,která nevyčuhuje.
Co se týká záruky tak DELL válcuje všechny na plné čáře.A tady jsem já zatuhnul, nevím kterým směrem se mám vydat. Vyšši cena-> kvalita VS. nižší cena ->pád do neznáma(možná je Acer v poho, ale třeba taky NE),
eventuelně Asus
Osahat jsem si měl možnost jen první dva.
A teď babo raď???
Chtěl bych se zeptat majitelů výše zmíněných, jak jste spokojeni,hlavně ten DELL a jeho ,,pidi" tačped :up1:
Díky moc při rozhodování

alfah4ns
guru

Příspěvekod alfah4ns » 12 říj 2009 16:01

za me dell, pokud to ma notebook, na ktery ma byt spolehnuti v tom, ze se ti nestane, ze budes dlouho bez funkcniho notebooku.
jinak ta 1220 je opravdu fajn. pidi touchpad....hmm... kup si bezdratovou mys, touchpad nikdy neni to prave orechove, enzavisle na jeho rozmnerech a jako ukazovatko pri psani atd to staci (aspon mi teda mensi touchpady nevadi, naopak nemam rad, kdyz jsou prilis velke a clovek ma tendenci casteji omylem maknout po touchpadu, ale je to jen muj subjektivni nazor, toucpad pri praci pouzivam minimlane, fakt jen na takovce to posunuti kurzoru pri psani, abych nemusel sahat pro mys...)

ta NBD je kolikrat k nezaplaceni, pokud nemas jeste zalozni stroj. sice se muze stat, ze to nebude NBD, ale vice dnu (napr. situace, kdy by se ti pokazil notebook v patek vecer, volat muzes az v pondeli (prac. den v urcite hodiny) a technik prijede az v utery. porad ale lepsi, nez cekat na servis.

btw. u aceru i asusu se uz NBD take nabizi, akorat nevim, pro ktere produkty je dostupna (u aceru myslim vsechny krome mininotebooku a u asusu pro vybrane modely.. ale nevim jak to je presne, snad nekdo upresni), NBD na3 roky se bezne ceni na cca 3-4k s dani.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

Zpět na „Jaký vybrat notebook“