Zdravim,Chcel by som vas poprosit o pomoc pri vybere mojho prveho notebooku...Som tu novy takze neake strucne info co by som od toho notebooku pozadoval...
NOtebook by som vyuzival na pracu vo worde,exeli ...Chodim na techniku a tam sa robia referaty vo velkom cize to su moje najpouzivanejsie programy .Samozrejme rad by som si sem tam ak by som si nasiel cas zahral aj neaku hru nemusi to byt ziaden crysis ALe take CS 1.6 alebo cod2 na neakych strednych detailoch by som si zahral.
Neake temy som si tu uz nasiel takze som si utvoril neaku tu mienku ale chcel by som si este upresnit neake tie informacie ...
Konkretne by ma zaujimalo ci mam pockat s kupou notebooku Novembra 09...Alebo ho kupit po novom roku 2010 januar napr.
Chcel by som sa vas opytat ci sa v tejto cenovej kategorii
Da zohnat notebook s SSD DIskom +core i5-7 procesorom?
Notebook by mal mat vydrz baterie minimalne 2 hodiny na baterii
MInimalne 3gb ram ddr2-3 ...800MHZ.Procesor ak by bol core i5-7 drahy
Tak Intel Core 2 Duo ...neaky tip ... neviem aky ale asi 8600
HDD-ak by sa dal zohnat v tej cene tak neaky ssd a ak nie tak minimalne 300gb 5400ot/min.
URCITE by som chcel wifi na booku 802.11g/n.
A naskodu by nebol ani HDMI port ...
Web-kamera by nemusela byt ...
Rozlisenie min 1280x720 minimalne asi 15.4 palcovy lebo asi na pracu s wordom a exelom bude taky neaky mensi display iba na skodu ...
NOtebook bude viac menej doma ale sem tam sa bude nosit do skoly ak by som potreboval z niecom od kamosou poradit atd ...
Ak by trebalo dopisat neaky informacie dopisem
Dufam ze som to nenapisal strasne chaoticky a ze sa dockam neakej odpovede ...
Poprosim neake vase tipy nootebookov ake by ste odporucali pacia sa mi HP-cka a Toshiby ...NO nic asi vsetko na zatial ...
tento notebook je z jednej temy do 30tisic ... a celkom sa mi paci ...
http://www.mironet.cz/hp-pavilion-dv730 ... h+dp99080/
Mobilní NB pre studenta max 1000€
na word, excel, CS 1.6 a COD2 ti staci cokoliv, myslim, ze kupovat jerni notebook za 30k je zbytecne.
na tvem miste, bud bych invetsoval do business modelu, nebo bych se podival po nejakem multimedialu do 20k, na ty hry staci klidne nejaka lowendova grafika, CPU muzes mit taky temer na haku pri tebou udavane naplni. napr. ja mam CPU neustale na tech 800MHz, na plnou frekvenci se mi nataktuje snad jen pri modelovani v CAD, kodovani videa a hrani her.
(to core i7 je opravdu pro tebe zbytecne...)
podivej se napr. na asus U80v ve verzi s ati hd4570, stoji necelych 20 tisisc, vykonove uplne bohate staci, to telo je celkem bytelne, na baterku da 4 hodiny a k nemu si pro praci na doma porid nejaky externi monitor (ergonomie znatelne poroste a ta 14ka se docela dobre taha)
resp. dle me lepsi volba mensi notes + externi monitor - co se tyce ergonomie doma i tahani...
jinak se muze mrknout po nejakych 17 palcovych toshibach, acerech..
ten pavilion s core i7 je ale opravdu zbytecny...
na tvem miste, bud bych invetsoval do business modelu, nebo bych se podival po nejakem multimedialu do 20k, na ty hry staci klidne nejaka lowendova grafika, CPU muzes mit taky temer na haku pri tebou udavane naplni. napr. ja mam CPU neustale na tech 800MHz, na plnou frekvenci se mi nataktuje snad jen pri modelovani v CAD, kodovani videa a hrani her.
(to core i7 je opravdu pro tebe zbytecne...)
podivej se napr. na asus U80v ve verzi s ati hd4570, stoji necelych 20 tisisc, vykonove uplne bohate staci, to telo je celkem bytelne, na baterku da 4 hodiny a k nemu si pro praci na doma porid nejaky externi monitor (ergonomie znatelne poroste a ta 14ka se docela dobre taha)
resp. dle me lepsi volba mensi notes + externi monitor - co se tyce ergonomie doma i tahani...
jinak se muze mrknout po nejakych 17 palcovych toshibach, acerech..
ten pavilion s core i7 je ale opravdu zbytecny...
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
aaa
To mas pravdu ale zabudol som spomenut ze rad robim video (v Sony Vegas) a sem tam neaku tu grafiku ...A je znatelne citit ak mas o poznanie silnejsi procesor ako stare P4:)Taktiez robim modelovanie e ale nie v cadkey ale v keycreatore
A to ze som uviedol hry ako cs 1.6 Neznamena ze by som si nezahral aj cod 5
A to ze som uviedol hry ako cs 1.6 Neznamena ze by som si nezahral aj cod 5
Zpět na „Jaký vybrat notebook“