Lenovo s12 sION
-
- občas něco napíše
Lenovo s12 sION
Uvažuju nad koupí tohohle note(net)booku... čekal jsem jak to bude s tím asusem 1201n ale už mi dochází trpělivost. To Lenovo je pro mě ve všech ohledech lepší, kromě procesoru, tak by mě zajímalo jakej bude rozdíl mezi atomem n270 a 330 a jestli by bylo lepší si počkat.
Měl by to být takový univerzál... asi tak 3x týdně do školy a doma si ho připojit na monitor a něco staršího si zahrát. Když by to mělo plynule rozjet cod4, tak se heroes 5 by snad neměl být problém.
Pak by mě zajímalo v čem tkví výhody ionu oproti přepínání grafik v asusu n10jc
a jaké jsou zkušenosti s lenovoshop.cz
Měl by to být takový univerzál... asi tak 3x týdně do školy a doma si ho připojit na monitor a něco staršího si zahrát. Když by to mělo plynule rozjet cod4, tak se heroes 5 by snad neměl být problém.
-
- občas něco napíše
RE:
Atom n270 má frekvenci 1.6GHz a Atom 330 je dvoujádro tušim že se stejnou frekvencí, takže jestli ho chceš, imho je lepší si počkat.
-
- Moderátor
Re: Lenovo s12 sION
Hm...toto 2jádrového Asusu se asi hned tak nedočkáme.Jinak toto Lenovo mě moc nenadchlo-design slabota,touchpad.Jedině rozlišení je OK.Za ty peníze bych stejně koupil radši ten Asus N10jc.J.C.Murphy píše:Uvažuju nad koupí tohohle note(net)booku... čekal jsem jak to bude s tím asusem 1201n ale už mi dochází trpělivost. To Lenovo je pro mě ve všech ohledech lepší, kromě procesoru, tak by mě zajímalo jakej bude rozdíl mezi atomem n270 a 330 a jestli by bylo lepší si počkat.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
roman2277: ASUS N10 je už teď pasé. Jinak super notebook, ale 1024x600 bych u notebooku této hmotnosti a velikosti bral v dnešní době jako neodpustitelný nedostatek.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
-
- občas něco napíše
No...tak design se zrovna mě líbí víc než ten asusu. Navíc co sem se díval na obrázky, tak ten 1201n vypadá jak lapač otisků a nevím jak to stříbrná barva vyřeší. Jinak ten asus sleduju a rozčiluje mě to odkládání... Nejdřív měl být v listopadu, pak v prosinci a teď 15. ledna. Než to dojde k nám a než bude nějaká recenze, tak to bude únor.
Nad tím N10J sem taky uvažoval, ale 10 palců je na mě málo. Pak taky nechápu proč se u nás neprodává HP mini 311... Co sem se díval jak se dá nakonfigurovat a za jaký peníze, tak bych do toho šel hned.
Edit: Tak se mi podařilo najít recenzi asusu v angličtině... zatím to vypadá solidně http://translate.google.com/translate?h ... eee.net%29
Nad tím N10J sem taky uvažoval, ale 10 palců je na mě málo. Pak taky nechápu proč se u nás neprodává HP mini 311... Co sem se díval jak se dá nakonfigurovat a za jaký peníze, tak bych do toho šel hned.
Edit: Tak se mi podařilo najít recenzi asusu v angličtině... zatím to vypadá solidně http://translate.google.com/translate?h ... eee.net%29
N10 mam uz trictvrte roku a musim rict, ze se hodi opravdu jen na kratkodobou praci, max. internet, icq, apod. Kdybych se rozhodoval dnes o necem malem a prenosnem, tak bych volil urcite 12"
Naposledy upravil(a) Brzda dne 19 pro 2009 10:47, celkem upraveno 1 x.
Jestli Ti je 10 palců málo,tak v tom případě bych už koupil místo toho Lenova nějaký Acer Timeline.J.C.Murphy píše:No...tak design se zrovna mě líbí víc než ten asusu. Navíc co sem se díval na obrázky, tak ten 1201n vypadá jak lapač otisků a nevím jak to stříbrná barva vyřeší. Jinak ten asus sleduju a rozčiluje mě to odkládání... Nejdřív měl být v listopadu, pak v prosinci a teď 15. ledna. Než to dojde k nám a než bude nějaká recenze, tak to bude únor.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
Přesně na tohle ho taky mám.Tam je optimální.Brzda píše:N10 mam uz trictvrte roku a musim rict, ze se hodi opravdu jen na kratkodobou praci, max. internet, icq, apod. Kdybych se rozhodoval dnes o necem malem a malo prenosnem, tak bych volil urcite 12"
Na dvoujadrovy atom necekej. Vykonovy rozdil proti jednojadru je mizivy. Kupoval jsem do kanclu dva desktopy (ja vim ze to je neco jineho nez notes) jeden s n270 a druhy s 330 na porovnani a musim rict ze cenovy rozdil za to dvoujadro nestoji. Spis mi pripadal pomalejsi ale je mi jasne ze to je spise problem celkove konfigurace.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“