Herní notebook do 30 000Kč

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
javak810i
guru

Herní notebook do 30 000Kč

Příspěvekod javak810i » 31 pro 2009 22:29

Zdravím, potřebuju trochu pomoci při výběru nástupce mé Toshiby L505-111.

Notebook by měl mít grafiku minimálně na úrovni hd4650, ale spíš lepší.
Na co jsem narazil:

MSI GX623 - grafika na hraně, nic moc procesor navíc absence OS a tím pádem už se vyplatí ->
MSI GT628 - s OS za 24k, ale podle recenzí je ta grafika na nativní rozlišení ještě málo, no a taky mi vadí některé neduhy msi (výdech chlazení atd) a prý naprosto otřesný zvuk. Externí repráky nebudu mít vždy, takže bych byl rád za aspoň trocu nadprůměrné.
Asus G51vx - celkem ideál, až na cenu, která je na hraně a také otřesný zvuk, blbě řešné chlazení nevyjímaje. No a vzhledem k tomu, že má full hd rozlišení, nevím, o kolik na tom bude líp.
Ještě mě zaujaly jiné notebooky řady G, třeba G60, který má na tu gtx260m rozlišení 1366x768, což je velice pěkné, bohužel už se nedá nikde sehnat.
Toshiba bohužel nic zajímavého nenabízí, jen předražený qosmio s gts250m, která je na tom celkem blbě. Chtěl bych kvalitnější zvuk (a na harman repro u Toshiby fakt nic nemá) a tak jsem se koukal po nějakých Satellite a bohužel jsem našel jen se slabou gt230m a pak tu moji. Já bych chtěl ale něco spíš z řady A, např A500-132 ale ta už se také nedá sehnat :( Máte ještě nějakou jinou alternativu? Nebo zkusit inzeráty? :D Celkem mě štve, že jsou ntb na trhu 2 měsíce a pak dou do háje (na těhlech se asi podepsal příchod Win7).
Lenovo Ideapad Y50 70 - Core i5 4210H, Geforce GTX 860M 4GB GDDR5
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2

Zpět na „Jaký vybrat notebook“