Šetřil jsem a čekal jsem a rozhodl jsem se pro tento model, za pár dní má vyjít na trhu, co vy na něj ???
HP Pavilion dv7-3190
- Originální Windows® 7 Home Premium 64bitový
- Procesor Intel® Core™ i7 i7-720QM, 1,6 GHz, Mezipaměť L2 6 MB, Intel® HM55
- 4 GB DDR3 (2 x 2048 MB)
- Pevný disk 640 GB SATA 5 400 ot./min
- Optická jednotka SATA: Super Multi DVD±RW s podporou dvouvrstvého zápisu a technologií LightScribe
- Webová kamera HP Pavilion s integrovaným digitálním mikrofonem; VGA s nočním režimem
- Televizní tuner s příjmem vysílání DVB-T včetně dálkového ovladače, Přenosný dálkový ovladač HP
- Integrovaná gigabitová síť Ethernet LAN 10/100/1000
- 802.11 a/b/g/n; Bezdrátové síťové připojení Bluetooth®
- Integrovaná čtečka digitálních médií 5 v 1 pro karty formátu Secure Digital, MultiMedia, Memory Stick, Memory Stick Pro a xD Picture
- Integrovaný snímač otisků prstů
- 43,9 cm (17,3") displej High Definition s podsvícením LED a technologií HP Brightview BID, Rozlišení monitoru: 1 600 × 900
- NVIDIA® GeForce® GT 230M, až 2815 MB celkové grafické paměti s 1 GB vyhrazené paměti DDR3
- 4 porty USB 2.0 (4. sdílený s portem eSATA), 1 konektor HDMI, 1 port eSATA + konektor USB, 1 port VGA, 1 RJ45 ethernetový konektor, rozšiřující port, 2 výstupy pro sluchátka, 1 vstup pro mikrofon, 1 port IEEE 1394 FireWire®, port IR
- Integrovaná standardní klávesnice s numerickými klávesami
HP Pavilion dv7-3190 ???? ANO či NE ????
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
trosku se rozepis na co by mel slouzit, tipuju ze na hry mozna nejakou grafiku a asi ho nebudes moc prenaset, jestli mam pravdu tak si ho kup, ovsem v pripade ze bys ho chtel i prenaset tak jeste popremyslej, rekl bych ze vydrz na baterce nebude zrovna uchvatna, protoze tento procesor jhe celkem zravy a grafika tomu taky zrovna neprida.
BTW: mrkni na tuhle diskuzi http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=24575
BTW: mrkni na tuhle diskuzi http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=24575
Zpět na „Jaký vybrat notebook“