Dobrý den
Chci si koupit notebook(kolem 15 000kč).
Jak na hraní, i na školní práci(převážně asi čtení knih).
Líbi se mi ACER aspire 5738G
http://www.alza.cz/acer-aspire-as5738g- ... 144435.htm
Bohužel se ale podrobně v nabídce nevyznám a prosím vás o zhodnocení tohoto modelu.
Děkuji
ACER aspire 5738G
Kúpil som si podobný notebook - má procesor T4400 a grafickú kartu Radeon HD 4650 (slabší procesor a podstatne lepšia grafika) Podobá sa typu
odkaz
Mám ho 5 dní, zatiaľ vyzerá dobre. Pomerne pevné telo, chladenie dobré (počuť len prúdenie vzduchu, ventilátor nepočuť). Spotreba pri 1/2 jasu displeja a čítaní dokumentu cca 20W (merač spotreby z Lidl). Podľa GPU-Z má HD 4650 1GB GDDR3 pamäti.
Tento model je na hry podstatne lepší ako s kartou HD 4570. Má ale 90W zdroj preto sa horšie prenáša - je to taká menšia tehla
Je to dobrý notebook za dobrú cenu. Nehodí sa na každodenné prenášanie, na to sú iné modely. Pre hry sa oplatí priplatiť za typ s HD4650. Typ s HD4570 má zase menšiu spotrebu.
odkaz
Mám ho 5 dní, zatiaľ vyzerá dobre. Pomerne pevné telo, chladenie dobré (počuť len prúdenie vzduchu, ventilátor nepočuť). Spotreba pri 1/2 jasu displeja a čítaní dokumentu cca 20W (merač spotreby z Lidl). Podľa GPU-Z má HD 4650 1GB GDDR3 pamäti.
Tento model je na hry podstatne lepší ako s kartou HD 4570. Má ale 90W zdroj preto sa horšie prenáša - je to taká menšia tehla
Je to dobrý notebook za dobrú cenu. Nehodí sa na každodenné prenášanie, na to sú iné modely. Pre hry sa oplatí priplatiť za typ s HD4650. Typ s HD4570 má zase menšiu spotrebu.
Acer Aspire 5738ZG/Intel T4400/ATI HD4650 | Win7 HP/Ubuntu 9.10
Zpět na „Jaký vybrat notebook“