ASUS G51JX-SZ168D
ASUS G51JX-SZ168D
Ahoj, co říkáte na:
http://www.alza.cz/asus-g51jx-sz168d-d161693.htm
Četl jsem že má problém s přehříváním, každopádně se jednalo o starší grafiku GT 260M, teď je tam GTS360M, která prý takové problémy nemá, je to tak?
Myslíte si že v posteli by to chudák zvládl a nebo se sám restartuje?
A jinak celkově Váš názor?
Na hry (Co jsem četl tak zvládá dost slušně)?
Výkon/cena..
http://www.alza.cz/asus-g51jx-sz168d-d161693.htm
Četl jsem že má problém s přehříváním, každopádně se jednalo o starší grafiku GT 260M, teď je tam GTS360M, která prý takové problémy nemá, je to tak?
Myslíte si že v posteli by to chudák zvládl a nebo se sám restartuje?
A jinak celkově Váš názor?
Na hry (Co jsem četl tak zvládá dost slušně)?
Výkon/cena..
Za prvé v sekci Asus je celé obsáhlé téma o tomto notebooku a za druhé se už skoro u nás nedá sehnat.A za třetí notebook rozhodně nepatří do postele a herní už vůbec ne!
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
roman2277 píše:A za třetí notebook rozhodně nepatří do postele a herní už vůbec ne!
Sice to bude OT ale nedá mi to.
Soudím podle sebe a mého okolí, tak to co si právě zavrhl je jeden z vyznamných argumentů proč si kupuju znova laptop a né desktop. S HP trávím cca 2/3 času v posteli a no problema, a to mám starý dvou jádro co se přehřívá jak svin, ale jak znáš na to finty, a víš kam dát knihu aby se přímo nedotýkal peřiny...
A ruku na srdce, ty ho v posteli nemáš?
Sorry adminům za OT
HP dv6000 momentálně hledám nového draka.
Lenovo Y560 - pokud na něj nebudu muset čekat půl roku.
Vyjímečně mám v posteli jen mini-notebook Asus.Herní notebook brát do postele je čiré bláznovství.
EDIT:nebo ho podložit žulovou deskou,chladící podložkou atp.
EDIT:nebo ho podložit žulovou deskou,chladící podložkou atp.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
To jsou lidi, co mají notebooky jen tak na peřině? To já jsem s každým vždy pouze na dřevěné desce, nebo chladící podložce. Nejen, že se s notebookem jen tak na posteli asi blbě pracuje, ale hlavně se ucpávájí nádechy chlazení a zanáší se to prachem atd.
Lenovo Ideapad Y50 70 - Core i5 4210H, Geforce GTX 860M 4GB GDDR5
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2
Toš tuhle zkušenost u mě neplatí. co vím tak cca 6 bookách co normálně běží 2 z toho dedikovaná grafika. A pokud mohu soudit tak je velký rozdíl jestli máš peřinu z peří (prachova) a nebo z úmělých vláken... Já jsem to profukoval jen jednou. a vše běží jak má.
roman2277 píše:Za prvé v sekci Asus je celé obsáhlé téma o tomto notebooku a za druhé se už skoro u nás nedá sehnat.A za třetí notebook rozhodně nepatří do postele a herní už vůbec ne!
Za prvé jsem žádné takovéto rozsáhlé téma přímo o tomto modelu nenašel, jen některé krátké věty, které se navíc týkali jiné grafiky.
Za druhé sehnat se dá, s tím problém nemám.
Za třetí postel chápu, dobrá asi zachumlání ho do peřiny to nedělá dobře odvětrávání a tím celkovému zahřátí notebooku... Ale zas dělá to dost lidí a je to tak pohodlné, koukat na filmek, brouzdat po netu, atd...
A ty různé podložky kde se to dá koupit?
Za čvrté doufám, že by neměl mít problém i s dnešními moderními hrami, je to tak?
Škoda že je o tomto NB tak málo informací, žádná recenze, apod... proto se ptám
PS: Když se ty NB tak přehřívají, tak proč s tím sakra něco neudělají?
Ono to asi nebude jen tak jednoduché, jen si vem jaké teplo vytváří procesor a k tomu výkoná grafika, většínou namačkaná v pár centimetrech místa a chlazená jedním větráčkem na desktopu máš pomalu na kažnou součástku větrák nebo aspon pasivní chladič..... tady tolik místa není.
Nicméně ty podložky by mě také zajímali.
Nicméně ty podložky by mě také zajímali.
-
- píše často
Zpět na „Jaký vybrat notebook“