Mate zkusenosti s HP Pavilion DV6319?Poradte prosim
Mate zkusenosti s HP Pavilion DV6319?Poradte prosim
Chtel bych se zeptat co byste mi doporucili zda DV6319 nebo DV6339?Budu si kupovat svuj prvni notas, takze s tim nemam naprosto zadne zkusenosti. Nevite jak je na tom grafika?Zahraju si treba NHL2007, nebo spis jake hry si napriklad treba nezahraju? Jak je to s OS Vista, jde pod timto operacnim systemem vsechno bez problemu? Predem dekuju za odpovedi, omlouvam se jestli me dotazy sou banalni, tim spis se tesim na odpoved 

Mam konretne dv6319. Taky sem si ho koupil jako svuj prvni notebook. Nemam s nim zadne problemy. Jedine co muze trochu vadit je slabe piskani pre chodi na baterii, to uz se zde na foru resilo a da se to eliminovat. Vzhledove i vykonove mu nemam co vytknout. K Vistam. S timto operacnim systemem sem se jeste 100% nezzil, ale zadna hruza to taky neni
Pokud ti jde i o hrani her, tak s temi ne uplne nejnovejsimy bys nemel mit problem. Ja osobne jsem drive hraval Counter strike Source (engine HL2) a na notebooku mi funguje bez problemu. Fps kolem 60-80. NFS: Most wanted na stredni detaily naprosto plynule. Naruzivy hrac zrovna nejsem, takze nevim jak by se notebook popral s necim novym, ale podle toho co jsem slysel tak i S.T.A.L.K.E.R. by mel zvladat. Pokud mas nejake konkretni dotazy, tak sup sem s nimi, pokud to bude v mych silach tak se pokusim odpovedet.

-
- občas něco napíše
Zpět na „Jaký vybrat notebook“