Zdar
Pracuji primárně s WWW, Thunderbird, OpenOffice a komunikátor Miranda. Troufám si tvrdit, že nepotřebuji výkon, protože i na svém starším C2D mám vytížení procesoru na pár procentech.
Na stávajícím notebooku mi vadí neustálé hučení ventilátoru a tak jsem se rozhodl hledat něco, co by plně splnilo mé požadavky:
- Nyní mám 17" HP. Velikost obrazovky super, ale v naprosté většině času mi leží notebook připojený na externí monitor a externí klávesnici. Takže spíše něco menšího (13")
- Tichý!
- Chci dokovací stanici. Mám 22" LCD monitor na analogu a rád bych ještě 24" monitor do digitálního vstupu. Nyní jsem bojoval s Dynadockem od Toshiby, ale pořád mi tam něco vadilo, takže jen leží v šuplíku a chtěl bych nějakou originální dokovačku.
- Větší disk. Ideál těch 640GB.
Dá se něco takového sehnat do 30k?
Notebook - Nepotřebuji výkon, menší, velmi tichý, dokovací s
Tak přemýšlet mohu. Mi jde o ten případný uživatelský feedback, který řekne že větrák se spouští opravdu jen sporadicky a při zatížení. Protože jsem nikdy nepoužíval dokovací stanici, i tento parametr (zda zvládne jmenované monitory a podobně).
Jak jsem psal, paradoxně je pro mě papírový údaj o procesoru bezpředmětný, RAM se dá vždy dokoupit, nějakou externí grafiku bych možná chtěl, ale předpokládám že to bude na úkor většího tepla a tím pádem hluku chlazení, v chipsetech se stejně nevyznám, obrazovku budu používat jen vyjímečně...takže zbývá jen ta velikost disku.
Jak jsem psal, paradoxně je pro mě papírový údaj o procesoru bezpředmětný, RAM se dá vždy dokoupit, nějakou externí grafiku bych možná chtěl, ale předpokládám že to bude na úkor většího tepla a tím pádem hluku chlazení, v chipsetech se stejně nevyznám, obrazovku budu používat jen vyjímečně...takže zbývá jen ta velikost disku.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“