Zdravim, tak ktery vybrat?
Mam nasledujuci pozadavky a postrehy:
- prenosnost(casto cestuji worldwide-hmotnost, ergonomie), slusna vydrz na baterku (real kolem 5-7 hod pri wifi a office praci), svizna kancl prace (mail,office,sufr na netu - hooodne otevrenych oken), sem tam nejaky film a hra typu civilization 4, vyborna klavesnice
- OS je mi sumak (resp. MacOS me pritahuje na vyzkouseni jako klasicky uzivatel Windows jsem trochu unaven neustalym updatevonanim neceho a pro moji praci je nabidka sw jabka dostatecna...)
-Co je ale opravdu dulezite je, aby to behalo svizne, a nemel jsem s notebookem zadne problemy (jako mam se soucasnym acerem ;-( 3810T) a jeho hw) s hw ani sw - stejne si dokoupim worldwide carepack na 3 roky).
- jeste resim, jestli si priplatit za SSD disk (staci 128 GB) kvuli rychlosti a klidu pri praci,
- na jabku se mi doost libi podsvetlena klavesnice a nelibi ms office pro macos (holt maji vsichni kolem me win korporat prostredi)
- pokud by volba padla volba na lenovo, tak bych popremyslel nad tabletem z duvodu cteni eknizek a ppt, preci jen je to ergonomictejsi pro cteni
- porty u jabka jsou dostatecne(mam vse bluetooth, mechaniku nepotrebuji, na druhou stranu docking u lenova je paradni
- duvodem, proc jsem si vybral tyhle vyrobce je deklarovana kvalita a taky se mi svym zpusobem libi oba notebooky -)
Diky za rady a uvahy proc to nebo tohle, cena nehraje roli,
Vasek
Lenovo X201(x301) nebo macbook pro 13,3
Zpět na „Jaký vybrat notebook“