Zdravim prosim vas moze mi niekto poradit s vyberom notebooku na slovensku? Je to pre moju sestru a ta nema moc penazi, takze mam dost obmedzeny rozpocet. Bohuzial v tejto kategorii by som chcel, aby to malo samostatnu grafiku. nejak nemozem prist na chut tej intel hd grafik4500.
Dalsi poziadavok ktory mam,aby tam bol win 7. Asus k 50 sa dost prehrievaju a su dost mäkký, asus k52 mi aspom na dotik prisli pevnejsie.
Vyuzivat to bude hlavne na net, filmy, obcas nejaka nenarocna hra. Toto by zvladla aj ta intel gma4500hd ale preco nebrat nieco lepsie. prenasat to moc nebude.
Teraz co sa mi podarilo vybrat:
http://atec.ekatalog.biz/zbozi/trhak-hp ... p=z:192483
alebo nieco podobne
http://www.alza.sk/asus-k52de-ex085v-d192200.htm
alebo nieco ine poradte.
Dakujem
Notebook do +- 500€
pokud to zvládne integrovaná grafika, tak jdi do integrované grafiky. Dedikovaná je pouze přítěž, která sníží výdrž, zvýší zahřívání a za daných okolností sníží kvalitu notebooku (i za méně peněz lze sehnat slušné lowend business notebooky s IGP, no v případě dedik. karty musíš většinou sáhnout po multimediálním booku, kde se už někde muselo šetřit, aby byl za stejnou cenu s lepšími parametry). Navíc je to často grafika, která po nějakém čase na notebooku odchází, obzvláště u ne nejlépe chlazených notebooků.
Ono skutečně nic lepšího, než Thinkpad SL410 / SL510 za ty peníze není (když vezmu do úvahy kvalitu těla + klávesnice + chlazení, které je tiché a účinné...
Ono skutečně nic lepšího, než Thinkpad SL410 / SL510 za ty peníze není (když vezmu do úvahy kvalitu těla + klávesnice + chlazení, které je tiché a účinné...
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
A co takto
Lenovo Trind Pad Edge 15" model 0301GBG?
Ma to pentium P6100, 4gb ram, intel hd grafik- nikde som sa nedocital kolko si berie z ram. Je za 526€
pisem z mobilu tak nemozem dat odkaz na tento model.
Mozete mi poradit ako je tento model vykonny. Co zvlada ta grafika? Na nete som nasiel ze podla tabuliek by mala byt vykonna 2x viac ako 4500hd ale neviem ci v tomto modeli nieje ta ista karta. Nasiel som videa, kde frci nove NFS (neviem presni nazov) ale bol tam procesor i3. Zvladol by tento book: Mafia 2, stari Crisis, COD 5? Aspom nejake stredne detaili
Pitam sa preto aby som si ten vykon mohol porovnat s mojim notasom.
Ma to pentium P6100, 4gb ram, intel hd grafik- nikde som sa nedocital kolko si berie z ram. Je za 526€
pisem z mobilu tak nemozem dat odkaz na tento model.
Mozete mi poradit ako je tento model vykonny. Co zvlada ta grafika? Na nete som nasiel ze podla tabuliek by mala byt vykonna 2x viac ako 4500hd ale neviem ci v tomto modeli nieje ta ista karta. Nasiel som videa, kde frci nove NFS (neviem presni nazov) ale bol tam procesor i3. Zvladol by tento book: Mafia 2, stari Crisis, COD 5? Aspom nejake stredne detaili
Pitam sa preto aby som si ten vykon mohol porovnat s mojim notasom.
Já ten ntb našel jen s i3 procesorem. Jeho grafika je možná 2x výkonnější než HD4500, ale kde nic není ani smrt nebere. Z mého pohledu zvládá Office, miny a video. Nic víc.
Nevím jak ostatní hry, ale Crysis na této grafice zapomeň (omg chlape, dyť to je vizuální pecka, která dá pořádně zabrat i desktopové grafice a ty to chceš hrát na integrované, kterou překoná i ta nejlevnější PCIex karta za 800).
Má rada:
a) došetři a vemte za 20k Acer 4820TG s herní grafikou
b) vem sestře zmiňované Lenovo SL410/510. Za tyto peníze (cca 15k) nic kvalitnějšího nekoupíš.
Nehledejte kompromisy kde nejsou.
Nevím jak ostatní hry, ale Crysis na této grafice zapomeň (omg chlape, dyť to je vizuální pecka, která dá pořádně zabrat i desktopové grafice a ty to chceš hrát na integrované, kterou překoná i ta nejlevnější PCIex karta za 800).
Má rada:
a) došetři a vemte za 20k Acer 4820TG s herní grafikou
b) vem sestře zmiňované Lenovo SL410/510. Za tyto peníze (cca 15k) nic kvalitnějšího nekoupíš.
Nehledejte kompromisy kde nejsou.
Lenovo T430s | i5 2.6GHz | 8 GB RAM | 180 GB SSD
Zpět na „Jaký vybrat notebook“