Notebook pro aplikace Adobe Photoshop atd

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Lany
občas něco napíše

Notebook pro aplikace Adobe Photoshop atd

Příspěvekod Lany » 13 led 2011 20:25

Dobrý den,
potřebuju koupit notebook, abych si měl na co vykázat účetnictví a hlavně kde bude všechen software legit. Jelikož pracuju sám na sebe jako vývojář webových aplikací a aplikací v C#, potřeboval bych něco, na čem rozjedu bez problémů Adobe Photoshop a podobné grafické editory. Nechci kupovat něco předraženého, jelikož na něm stejně nikdy nic více dělat nebudu (na ostatní věci mám doma pc).
Požadavky: monitor 13ka
Nechci HP (špatný servis) ani Acer(špatná zkušenost).
Cena, co nejnižší, ale omezen nejsem, hlavně, jak bude splňovat požadavky a pojedou na něm grafické editory v pohodě a bez problémů.

Díval jsem se už a celkem mi do oka padlo toto Lenovo http://www.nakupunas.cz/ntb-lenovo-idea ... n7hp64bit/

ale nevím, zda mi toto bude stačit na to, co potřebuju, tak zda raději nevybrat něco lepšího. Děkuji za rady

Python.P
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Python.P » 13 led 2011 20:40

rozhodně větší displej 13" je na photoshop celkem bída.... zkus si ještě přečíst pravidla, a rozepsat své požadavky
X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....

Lany
občas něco napíše

Příspěvekod Lany » 13 led 2011 21:27

Právě že o monitoru mám jasno, chci 13ku, větší nee, budu to mít hlavně přenosný noťas na schůzky atd, ale musí tam jet programy ve kterých pracuju a mám na ně licenci, kvůli finančnímu úřadu. Ale neznám optimální konfiguraci pro práci s takovými grafickými editory, proto jsem nemohl svůj výběr blíže specifikovat.
Našel jsem tento odkaz http://www.digitalmedia.cz/produkty/ado ... ystem.aspx , ve kterém je to alespoň blíže specifikováno. Chtěl jsem se zeptat, zda výše uvedený notebook Lenovo je postačující, nebo mám raději vzít vyšší řadu?

Zpět na „Jaký vybrat notebook“