Už jsem byla rozhodnutá pro Thinkpad T410i, ale nakonec si řikám, jestli to na nošení do školy neni zbytečně velká kráva.. Jestli přece jen nekouknout po 13" a na doma kdyžtak časem přikoupit monitor.. Na druhou stranu se mi teda ten Thinkpad docela zamlouvá..
Teď mi ještě padla do oka tahle Toshiba http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 00000010EY
Zajímalo by mě, jestli s ní někdo nemáte zkušenosti? Nebo prostě jak je na tom kvalita zpracování? Opravdu chci notebook, co se nerozpadne.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jinak moje nároky na notebook jsou hlavně asi v tý odolnosti kvůli nošení do školy.. Bude využívanej v podstatě na kancelářský úkony, nějaký programování a internet.. Sem tam film, ale tomu zrovna výběr nechci podřizovat.. Jo, a preferovala bych matnej displej a nějakou slušnou klávesnici.. Výdrž na baterku minimálně 5 hodin, spíš radši víc.. A klidně ať je to bez OS.
Je pro mě ideální volbou ten Thinkpad, nebo se má cenu v tom dál hrabat a hledat?
Sakra, potřebovala bych asi vyrobit na zakázku 13" Thinkpad (..Edge nepovažuju za thinkpad..
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Budu ráda za vaše rady..
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)