ma nahradit dosluhujucu toshibu m400 12" tablet 1400x1050.
bude vacsinou na stole, posteli pripojeny k 22" ips displeju, prenasany max 2x tyzdenne.
co by mal mat:
dobre spracovanie, co najtichsi chod
dock by potesil
cpu: aspon i3
grafika- aspon vykon integrovanej sandy bridge
display- 14-15"
najvacsiu dilemu mam pri rozliseni hi-res displej ano/nie??? zvyknuty som na 145ppi, kde sa mi toho zmesti dost vela na 12tich palcoch.
odhovorite ma hi-res displeja? zatial som kukal po thinkpade t420 http://www.alza.sk/lenovo-thinkpad-t420 ... 232891.htm a hp6550b http://www.alza.sk/hp-probook-6550b-d172061.htm . Pri nizsiom rozliseni by som rad aj nizsiu cenu
diky za odporucania a rady:)
notebook do 1000€
A co třeba tohle? http://www.alza.sk/hp-elitebook-8560p-d227010.htm#popis Elitbooky jsou na tom s kvalitou snad dobře a ten procesor je super, no a ta grafika co jsem slyšel tak taky není z těch nejhorších.
muj mily kastanku, kdepak jsi slysel ze integrovana gk neni z nejhorsich? Je to lowend mezi gk. Radsi moc nerad pac tvoje rady nejsou zrovna nejlepsi. Za me toshiba r700
jinak tou t420 taky nic nepokazis

X301 - "WKS"
T42p - Old-school gaming machine... (not moded yet)
past: X220,T420,T400,X60,X31....
Pythone přestaň mi laskavě říkat kaštánku, jo a myslím že pokud na tom nehodlá hrát hry (což jako požadavek nepíše) tak mezi integrovanými grafikami opravdu nepatří k těm nejhorším, neřikám že to je nějaký zázrak, ale řadí se výkonově mezi HD 5470 a G310 a z vlastní zkušenosti vím že HD 5470 na low detaily něco rozjede.
´V tom se musim kastana zastat. Kdyby sis, pythone, přečetl první post, tak tam je přímo napsání "aspoň integrovaná SB".
Můj typ: http://www.asus-shop.sk/katalog/asus-n5 ... 6g-w-b-7hp - sice už se příšerně opakuju, ale v tuto chvíli za tu cenu nejlepší nabídka. Ale SB modely se stále objevujou, takže za 3 týdny můžeme být uplně někde jinde.
Pokud to budeš mít připojený k ext. displeji, tak se podívej na lenovo Y570 a Y470. Ty maj nevýhodu HD ready displej, pokud to ti nebude vadit, tak by to možná stálo za to. Ale počkáme si na cenu v česku
Můj typ: http://www.asus-shop.sk/katalog/asus-n5 ... 6g-w-b-7hp - sice už se příšerně opakuju, ale v tuto chvíli za tu cenu nejlepší nabídka. Ale SB modely se stále objevujou, takže za 3 týdny můžeme být uplně někde jinde.
Pokud to budeš mít připojený k ext. displeji, tak se podívej na lenovo Y570 a Y470. Ty maj nevýhodu HD ready displej, pokud to ti nebude vadit, tak by to možná stálo za to. Ale počkáme si na cenu v česku

grafika je posledna vec ktora riesim-dokazem sa aj uskromnit:)
R700- vraj hlucny, ale inak toshiby mam rad:)
elitebook- drahsi ako T520, low res displej- podobnu T420 kupim lacnejsie
lenovo Yx70- zatial nedostupne, co je na nich take skvele?
asus- nehladam herny notebook a full HD je 141ppi a viem ze chcem menej:)
ide mi hlavne o dilemu hi-res ano/nie a z toho vyplivajuce znizenie ceny:)
az usetrim viem si predstavit npr- dalsi displej, dok, ssd...
R700- vraj hlucny, ale inak toshiby mam rad:)
elitebook- drahsi ako T520, low res displej- podobnu T420 kupim lacnejsie
lenovo Yx70- zatial nedostupne, co je na nich take skvele?
asus- nehladam herny notebook a full HD je 141ppi a viem ze chcem menej:)
ide mi hlavne o dilemu hi-res ano/nie a z toho vyplivajuce znizenie ceny:)
az usetrim viem si predstavit npr- dalsi displej, dok, ssd...
Ten asus je multimediál, ne herníl.
A obecně FHD je výhoda, protože si to, když ti to nebude vyhovovat vždycky můžeš nastavit na nižší. Ale kvůli ceně pokud budeš používat office/internet, tak je lepší HD ready. Na filmy se ten full hd vyplatí.
kokni na tohle, to je to lenovo, o kterym sem psal: http://www.india-server.com/laptops/fea ... -1112.html
A obecně FHD je výhoda, protože si to, když ti to nebude vyhovovat vždycky můžeš nastavit na nižší. Ale kvůli ceně pokud budeš používat office/internet, tak je lepší HD ready. Na filmy se ten full hd vyplatí.
kokni na tohle, to je to lenovo, o kterym sem psal: http://www.india-server.com/laptops/fea ... -1112.html
a_tommi: Thinkpad T420i bude pre teba asi najideálnejší, pokiaľ ho chceš používať aj s postele, pokiaľ si tak už neurobil, pohľadaj na nete skúsenosti užívateľov a recenzie.
Acer Travelmate B115(2015+)
Dell Alienware 18(2014+)
Dell XPS M1710(2007+)
Logitech Daedalus(2015+)
Logitech Performance MX (2015+)
Razer DiamondBack(2005-2014)
Dell Alienware 18(2014+)
Dell XPS M1710(2007+)
Logitech Daedalus(2015+)
Logitech Performance MX (2015+)
Razer DiamondBack(2005-2014)
já to beru, jen jde o to že je to prostě integrovaná grafika takže výkon tam moc néni
takže psát že nepatří k nejhorším mě přijde scestný... R700 jsem měl v ruce a je to celkem fešák a hlučný mě teda nepřijde (ale je pravda že jsem ju neslyšel v zátěži) 

X301 - "WKS"
R700 si kupoval kamarád, hrál jsme si s ní. V klidu je tichá, jediné, co je slyšet, je HDD, o větráku jsme vlastně ani nevěděl, jestli se točí nebo ne. Pravděpodobně je znát kovové tělo, které se postará o odvod velké části zbytkoového tepla.
V plné zátěži jsem ji ještě neměl, ale předpokládám, že bude poměrně topit a hučet, už při lítání po netu (flash videa na YT) se trochu hřála v oblasti výdechu. Ale bylo to ještě ok. Jelikož je to tělo hodně tenké +kovové a ten větráček malinký, přepdokládám, že v loadu bude rozehřátá (i hlučná) dost.
Zpracování mi přišlo vpohodě. Víko je sice měkčí (resp. dost pružné), ale ne tolik, že by LCD mělo při přenášení v batohu/brašně k tomu určené trpět. Základna mi přišla ok, palmrest se prohnul až při silném zaltlačení a klávesnice taky.S přihlédnutímna rozměry a hmotnost (velice lehký ntb) se mi zdá konstrukce povedená a nebál bych se to nosit.
Na baterku to dá těch 5-6h (6čl), vyšší konfigurace mají i 9čl, případně jej lze dokoupit za 2.5k.
Zpočátku jsem měl strach, že klávesy jsou trochu zmenšené (ne na šířku, ale směrem k uživateli), ale dalo se na tom psát vpohodě.
Záruka 3roky mezinárodně.
Takže ta základní konfigurace za 21k s daní je slušný notebook, který bych i doporučil, pokud uživatel nepotřebuje vyloženě výkon (tzn. nemá to pořád vytížené). Vyšší konfigurace bych ale už nebral, protože za 25k se dá koupit lepší Lenovo X201i
V plné zátěži jsem ji ještě neměl, ale předpokládám, že bude poměrně topit a hučet, už při lítání po netu (flash videa na YT) se trochu hřála v oblasti výdechu. Ale bylo to ještě ok. Jelikož je to tělo hodně tenké +kovové a ten větráček malinký, přepdokládám, že v loadu bude rozehřátá (i hlučná) dost.
Zpracování mi přišlo vpohodě. Víko je sice měkčí (resp. dost pružné), ale ne tolik, že by LCD mělo při přenášení v batohu/brašně k tomu určené trpět. Základna mi přišla ok, palmrest se prohnul až při silném zaltlačení a klávesnice taky.S přihlédnutímna rozměry a hmotnost (velice lehký ntb) se mi zdá konstrukce povedená a nebál bych se to nosit.
Na baterku to dá těch 5-6h (6čl), vyšší konfigurace mají i 9čl, případně jej lze dokoupit za 2.5k.
Zpočátku jsem měl strach, že klávesy jsou trochu zmenšené (ne na šířku, ale směrem k uživateli), ale dalo se na tom psát vpohodě.
Záruka 3roky mezinárodně.
Takže ta základní konfigurace za 21k s daní je slušný notebook, který bych i doporučil, pokud uživatel nepotřebuje vyloženě výkon (tzn. nemá to pořád vytížené). Vyšší konfigurace bych ale už nebral, protože za 25k se dá koupit lepší Lenovo X201i
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Zpět na „Jaký vybrat notebook“