ahoj, budu si pořizovat nový počítač. Vybrala jsem si tento: http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-edge ... 236266.htm
Využití úplně běžné: filmy, kancelářské programy a pak tam budou nainstalovány programy jako Matlab, Delphi, Maple, nějaký Ccko.
Bude mi tento notebook stačit? A dále bych potřebovala vědět jestli ten červený s odkazu s lesklou obrazovkou (vzhledově hezčí ) a nebo černý s matnou obrazovkou?
Ještě dalším kandidátem by bylo Lenovo IdealPad v460, ale kloním se spíš k tomu thinkpadu.
Díky
Lenovo Thinkpad E520
Lenovo Thinkpad E520
Naposledy upravil(a) Karolína.777 dne 07 čer 2011 14:49, celkem upraveno 1 x.
ahoj, nedavno jsem si koupil e420 v podstate to samy jen trosku mensi, programy co pises bezne pouzivam a je to naprosto v pohode, vsechny bezi krasne svizne.
co se tyce toho provedeni je to vice mene vec nazoru, ja mam displej matnej a asi uz bych nemenil je to praktictejsi ale predtim jsem mel leskly a zily mi to taky netrhalo
co se tyce toho provedeni je to vice mene vec nazoru, ja mam displej matnej a asi uz bych nemenil je to praktictejsi ale predtim jsem mel leskly a zily mi to taky netrhalo
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Jak píše kolega, stačit bude naprosto s přehledem. Osobně též preferuji matné provedení displeje kvůli odleskům, v podstatě jediná výhoda lesklého displeje jsou o něco lepší barvy a kontrast. Jak často jej budeš přenášet? Nepřemýšlela jsi i o E420 s 14" displejem? V460 je na poměry multimediálního notebooku velmi povedený - mít matný display a trackpoint tak bych do něj šel i já.
přemýšlela jsem i o 14", ale v té hmotnosti tam není zas až tak zásadní rozdíl, tak si zas říkám k čemu a navíc, co jsem se koukala, tak 14 je o tisícovku dražší než 15. Ještě právě přemýšlím, který z nich. Přemýšlím jestli bych tu přepínatelnou grafiku u V460 nějak využila nebo by úplně stejně posloužil i E520 (popř. E420) bez ní.
Přenášet budu poměrně často, do školy a na cesty autobusem dom.
Přenášet budu poměrně často, do školy a na cesty autobusem dom.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“