Ahoj,
chci se zeptat, vybírám nějaký netbook do práce - dělám v terénu a chci mít v baťohu něco malýho, co vydrží celý pracovní den na baterii (nejde mi o výkon, stejně bych tam chtěl hodit XPčka) a jelikož "velký" notebook (15,4") mám, tak mi jde hlavně o výdrž baterie a zkušenosti s těmito netbooky. Dotazy:
1) ACER Aspire ONE D255e mě zaujal hlavně cenou a tím že v něm není nacpán windows 7 starter, tudíž tam půjde windows XP? Máte to tam někdo? Ono s 1GB RAM bych tam ani nic jinýho nechtěl.
2) je výdrž 8hodin reálná?
3) Asi bych raději matný displej, protože bývám celý den v terénu na slunci, takže další horký kandidát je tento Asus, který má teda už dvoujádro:
ASUS EEE PC 1015PN ION2:
http://www.alza.cz/asus-eee-pc-1015pn-i ... 205990.htm, ale výdrž o 2 hodiny menší, ale kdyby bylo těch 6 hodin také reálné, tak bych se nezlobil a 2 jádra jsou 2 jádra, nicméně stejně bych tam chtěl opět XPčka..
Co myslíte, má cenu jít dneska do dvoujádrového netbooka, nebo s windows xp šlape dobře i jednojádro (na běžné věci jako word, pošta, net)? Dík předem za všechny reakce
Netbook ACER Aspire ONE D255e - ano, ne?
Netbook ACER Aspire ONE D255e - ano, ne?
Toshiba Tecra A10-11M
Intel Core 2 Duo P8400, 2,26 GHz
Intel GMA X4500HD
3072 MB (DDRII, 800Mhz)
MS Windows 7 Professional 32bit
Intel Core 2 Duo P8400, 2,26 GHz
Intel GMA X4500HD
3072 MB (DDRII, 800Mhz)
MS Windows 7 Professional 32bit
Zpět na „Jaký vybrat notebook“