nootebook pro studenta VŠ

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
johnaxis
občas něco napíše

nootebook pro studenta VŠ

Příspěvekod johnaxis » 09 srp 2011 11:16

Dobrý den ,chtěl bych se zeptat který z těchto 2 notebooku by byl podle vás lepší. Uvažoval jsem i o mininotebooku, ale vzhledem k absenci mechaniky bych radši koupil běžný notebook. Notebook bych chtěl využít pro práci ve škole a občasné hraní her.

volba č.1 ASUS K53SJ-SX155V
- o tomto nootebooku jsem nenašel prakticky žádnou recenzi proto bych se chtěl zeptat na váš názor

volba č.2 LENOVO IDEAPAD G560

Samozřejmě uvítám, pokud mi případně doporučíte i jiný typ. Za názory předem díky.

walter n.
píše často

Příspěvekod walter n. » 09 srp 2011 12:51

Pro jakou práci ve škole (pouze office, nebo něco náročnějšího)? Obdobně - pro jaké hraní her (náročnost, tituly)? Třeba výdrž na baterie není důležitá (atp.)? Cenový strop. Buď konkrétnější, jinak se těžko dočkáš solidní odpovědi (pokud vůbec).

johnaxis
občas něco napíše

Příspěvekod johnaxis » 09 srp 2011 14:36

cenová kategorie- 8000- 13000 Kč, výdrž baterie min 3 hod, pro práci mi stačí běžné office , co se týče her npotřebuji hrát nic nového ale alespoň hry na úrovni WoW aby bylo možné hrát. Vím že by k tomu stačila i integrovaná grafická karta ale mám zkušebnosti že mi v pc velmi rychle odešla protože když člověk potřeboval spustit náročnější aplikaci tak prostě musela jet na plný výkon a nevydržela často víc než 2 roky a to já právě nechci proto tento výběr co jsem zvolil

Zpět na „Jaký vybrat notebook“