Potřeboval bych malý notebook do školy na přednášky plus do práce, kde bych s ním často cestoval. Proto bych preferoval co nejmenší váhu a ideálně 12", 13" eventuelně i 14" ale to už bych řekl, že se docela pronese. Procesor okolo 2 GHz a cena maximálně 15 000 Kč s DPH. Díky moc
Zaujaly mě
Lenovo ThinkPad edge e320
Lenovo IdeaPad V460
Malý NTB max 15 000 s DPH
Ten IdeaPad V460 má podle recenzí slabou výdrž ("až 3 hodiny").
ThinkPad Edge E320 mě také velmi zajímá, ale prý není zrovna tichý (větrák se točí, ikdyž by nemusel), o jeho pantech mluví notebookcheck jako o výsměchu značce ThinkPad, víko je prý také měkčí.
Ta údajná hlučnost thinkpadu je pro mě dost podstatná vada, jako pracovní notebook mám totiž HP 6550b a tudíž dobře vím, jak dokáže hlučný notebook znepříjemnit práci.
ThinkPad Edge E320 mě také velmi zajímá, ale prý není zrovna tichý (větrák se točí, ikdyž by nemusel), o jeho pantech mluví notebookcheck jako o výsměchu značce ThinkPad, víko je prý také měkčí.
Ta údajná hlučnost thinkpadu je pro mě dost podstatná vada, jako pracovní notebook mám totiž HP 6550b a tudíž dobře vím, jak dokáže hlučný notebook znepříjemnit práci.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“