Hojec Lidi....prosil bych vas o radu s koupi Nb na grafiku (photoshop, corel draw...), filmy a hrani.......... v cenove relaci okolo 26.000
je napr. tento typ vhodny? :
ACER aspire 9302 ANWSMi
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=45208
muzete dat nejaky tip o jinych vhodnych typech? Je pro pozadovane aspekty vhodny vetsi monitor, nebo se da slusne tvorit grafiku na 15,4" monitoru?
diky moc............
koupe NB na grafiku hrani a filmy
-
- Moderátor
Pokud hraješ častěji, tak bych si bejt tebou připlatil a pořídil http://www.czechcomputer.cz/product_doc ... #_Section1 MicroStar L735X-054CZ , získáš dvoujádrovej procesor a o hodně výkonnější grafiku. Jako další věc si rozhodně započítej do ceny rozšíření paměti na 2GB(počítej +1000kč), pro hry i rozumnou práci je už 1GB málo.
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)
Grafika na notebooku je celkovo o nicom. Ak vsak silou-mocou chces robit grafiku na notasi, tak bud nejaky repasovany Thinkpad s IPS panelom, pripadne pri troche ustupkov co do kvality obrazov WSXGA+ panel (tam su tie farby medzi notebookmi jedny z najlepsich). Ale oboje je tvojmu cenovemu limitu dost vzdialene...
C
C
Re: koupe NB na grafiku hrani a filmy
stan píše:Hojec Lidi....prosil bych vas o radu s koupi Nb na grafiku (photoshop, corel draw...), filmy a hrani.......... v cenove relaci okolo 26.000
je napr. tento typ vhodny? :
ACER aspire 9302 ANWSMi
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=45208
muzete dat nejaky tip o jinych vhodnych typech? Je pro pozadovane aspekty vhodny vetsi monitor, nebo se da slusne tvorit grafiku na 15,4" monitoru?
diky moc............
Ja ti Aspire 9302 mohu jen a jen doporučit, mám ho a dělám na něm grafické věci a nejen v Corelu a PhotoPaintu ale i v 3D programech jako je SolidWorks. Běhá bez problému a ten MSI je to samé, není tam nic navíc, malinko lepší grafika ale nic víc.
CeCo píše:Grafika na notebooku je celkovo o nicom. Ak vsak silou-mocou chces robit grafiku na notasi, tak bud nejaky repasovany Thinkpad s IPS panelom, pripadne pri troche ustupkov co do kvality obrazov WSXGA+ panel (tam su tie farby medzi notebookmi jedny z najlepsich). Ale oboje je tvojmu cenovemu limitu dost vzdialene...
C
CeCo: Grafika jde delat i na 5 let starem notebooku s XGA displejem. Jde o to, ze jestli to nekdo dela profesionalne, tak mu nelze doporucit zadny notebook. Ale na takove ty domaci srandicky, nebo na drobne prezentace atd. to naprosto staci. Profesional by vyhodil z okna i ThinkPad s IPS panelem. Hlavne me za tento nazor neukamenujte

Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Re
Koukni mi do podpisu, na cybexu ho momentálně maj za 25 něco s daní, kdyby si chtěl 2 GB RAM je to 2 litry navíc protože paměť je v tom 2 x 512MB ale zas je tak za 700 prodaš takže jseš na 27000 sice je to o trochu vejš ale máš na hry dobrou grafiku, 2GB RAM a a Dualcore procik
Live youre life, like it's youre last day... and then die
FSC Amilo Xa 1526: Tur.X2 TL56; 1024MB RAM; 160GB 5400.0; Go7600 256MB; Microsoft VHP; 17"
FSC Amilo Xa 1526: Tur.X2 TL56; 1024MB RAM; 160GB 5400.0; Go7600 256MB; Microsoft VHP; 17"
C[/quote]
CeCo: Grafika jde delat i na 5 let starem notebooku s XGA displejem. Jde o to, ze jestli to nekdo dela profesionalne, tak mu nelze doporucit zadny notebook. Ale na takove ty domaci srandicky, nebo na drobne prezentace atd. to naprosto staci. Profesional by vyhodil z okna i ThinkPad s IPS panelem. Hlavne me za tento nazor neukamenujte
[/quote]
Kdybych mel kameny uz kamenuju
. Jsem konstrukter 3D modelu a jiz 3/4 roku pracuju na notebooku a nemohu si stezovat. Do nedavna jsem delal bez problemove na svoji sestavene masine, - 2,8GHz, GEForce FX5700 256MB, 1024MB pameti, a tento notebook 9302WSMI a jemu podobné se teto sestave lehce vyrovnaji, a navic ma neuveritelnou vyhodu ... mohu si odvest praci na chatu, coz byl duvod koupe.. bonus je to ticho, zadnej hukot...

Kdybych mel kameny uz kamenuju

stan : Nereagoval jsem na vykon, ktery je uz v dnesnich noteboocich dostatecny a srovnatelny s postarsim desktopem. Reagoval jsem na kvalitu displeje a tudiz graficke programy, fotky atd. Na fotky uz "vyblite" barvy panelu v noteboocich profesionalovi nestaci.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
mate pravdu ze fotky se na tom delat nedaji na profesionalni urovni... ale jak jsem jiz rekl, 3D modeling bez problemu, dokonce jsem velice stastny ze mam sirokouhly monitor... ikony si nastrkam do stran a zbude mi pekna pracovni plocha. Pokud chce ale nekdo delat fotky, koupi si ext. monitor treba tekovej jako mam v praci HP LP2056 a bude vysmatej
"asi by to ale chtelo trochu trafky na vysmati"
- ja fotky v profi tride nedelam, maximalne nejakej ten orez zesvetleni kombinace atd, ale to je vse...

Zpět na „Jaký vybrat notebook“