Prvy nb do 50 000,- SKK s dph
Prvy nb do 50 000,- SKK s dph
Chcel by som nejaky novy nb na multimedia, VOIP, pracu, obcas hry, co najvykonnejsi, s dostatocnym vykonom na baterie a sucasnou dostupnou konektivitou 12 - 14 palcovy s webcam. Teoreticky zbieram poznatky, nemam pc. Skusam aj toto forum, dostal som dobre odporucania. Prave vysli novinky ACER TM 6292, ACER TM 6492, HP COMPAQ 6910p. Neviem sa rozhodnut medzi 12 a 14 ci obetovat lepsiu prenosnost, alebo lepsiu klavesnicu, mam dost velke ruky. Mate niekto uz tieto nb? Alebo viete este iny typ? Nerad by som preplatil za znacku ale zas kupit nieco plastove a nespolahlive tiez nie, nejaky lepsi stred. Som rad za kazdu radu. Dakujem
Ahoj
k tebou vyjmenovaným ntb se nebudu vyjadřovat, pač to určo udělá za mě a nemám s nimi žádné zkušenosti
Mohu Ti z ohlasů dopoporučit Dell XPS 1210 (Zde najdeš promo nabídku - bohužel už není s dedikovanou grafikou - nesplňulje požadavek výkonnosti) Možná by se dal ale ještě někde sehnat (mrkni zde na fóru, jsou o něm moc pěkné poznatky)
Nebo bych radil počkat na jeho nástupce Dell XPS 1330 , co nevidět by měl být uveden na trh... Je to takový kompromis (v požadavku velikosti), pač je 13" a dokonce bude mít i dedikovanou grafiku (GF8400M)
k tebou vyjmenovaným ntb se nebudu vyjadřovat, pač to určo udělá za mě a nemám s nimi žádné zkušenosti
Mohu Ti z ohlasů dopoporučit Dell XPS 1210 (Zde najdeš promo nabídku - bohužel už není s dedikovanou grafikou - nesplňulje požadavek výkonnosti) Možná by se dal ale ještě někde sehnat (mrkni zde na fóru, jsou o něm moc pěkné poznatky)
Nebo bych radil počkat na jeho nástupce Dell XPS 1330 , co nevidět by měl být uveden na trh... Je to takový kompromis (v požadavku velikosti), pač je 13" a dokonce bude mít i dedikovanou grafiku (GF8400M)
Dell Latitude XT
Vdaka Gulii
Rozmyslal som aj nad firmou DELL, len som nevedel o tyxto typox.
Ahoj Mata
No nieco ako ACER TM 6292, len rozmyslam, ze ma bude obmedzovat zmensena klavesnica, mam totiz dost velke ruky. Je aj ACER TM 6492, ten ma 14 palcov ale len 1GB RAM, oproti prvemu, ten ma 12 palcov a 2GB RAM. Maju VISTU, tak by som bral asi prvy ale keby mal druhy vacsiu klavesnicu, tak druhy. Su to novinky a podrobne som ix pozeral, potom aj ten HP ale recenzia este nebola, ten ma napriklad senzor na jas disp. ale mensi disk 120 GB oproti ACEROM tie maju 160.
Hry nehraješ teda předpokládám..
A co třeba tecra m9 mělaby tu být už velmi brzo snad ještě do konce měsíce.. ale jak je obvyklé určitě se to spozdí
Jestli 12" či 14" to ti asi nikdo nepoví to si zkuz někam zajít a kouknout jak je to velký a co ti bude vyhovat lépe..
Jinak ram moduly jsou už cenově dobře dostupné kolem 1500 za 1GB paměť.. takže to bych moc neřešil..
Ten senzor nevim upřímě já ho mám doma na tv od sony a stjeně ho mám vypnutej a jenom když koukám na něco večer a cejtim že mám unavený oči tak to manuálně přepnu na spořivej režim.. Vždycky si to můžeš ztlumit podle okolností sám přes "fn".. neviděl bych to jako velký plus..
Bejt tebou tak teď nejvíc řešim jak velkej chceš a potom dál..
A co třeba tecra m9 mělaby tu být už velmi brzo snad ještě do konce měsíce.. ale jak je obvyklé určitě se to spozdí
Jestli 12" či 14" to ti asi nikdo nepoví to si zkuz někam zajít a kouknout jak je to velký a co ti bude vyhovat lépe..
Jinak ram moduly jsou už cenově dobře dostupné kolem 1500 za 1GB paměť.. takže to bych moc neřešil..
Ten senzor nevim upřímě já ho mám doma na tv od sony a stjeně ho mám vypnutej a jenom když koukám na něco večer a cejtim že mám unavený oči tak to manuálně přepnu na spořivej režim.. Vždycky si to můžeš ztlumit podle okolností sám přes "fn".. neviděl bych to jako velký plus..
Bejt tebou tak teď nejvíc řešim jak velkej chceš a potom dál..
Dik MATA, nie si MATO?
Vdaka pozriem sa, ja mam totiz aj problem ako sa trebars rozhodovat medzi znackami. Pocul som urcite veci o firmax, hoci viem, ze okolo 50 tis. Skk by uz od kazdej znacky mal byt kvalitny. Teraz sa snazim orientovat na novinky, lebo tie su najvykonnejsie vacsinou. Dakujem ale za kazdy typ, postupne ix porovnam a zas zistim nieco nove, ja som taky teoretik, troxa sa uz v problematike orientujem, len by som rad vybral ten vhodny nb.
a mas jiz zkusenosti s nb?
Sel bych do te 14". Sice nevim, co mas na mysli v prenositelnosti (prenaseni prace->domov nebo permanentni prenaseni stul->stul nebo notebook take&go rychle do akce). Pokud mas siroke ruce, tak asi ani celkove nebudes zadne pirko.
12" jako full-time pracovnu bez PC bys asi neocenil.
Sel bych do te 14". Sice nevim, co mas na mysli v prenositelnosti (prenaseni prace->domov nebo permanentni prenaseni stul->stul nebo notebook take&go rychle do akce). Pokud mas siroke ruce, tak asi ani celkove nebudes zadne pirko.
12" jako full-time pracovnu bez PC bys asi neocenil.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
Praveze nemam skusenosti s nb ani pc
Bude to moj prvy nb, potrebujem ho na prenasanie z domu do skoly v inom meste busom a aj do prace.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“