Dobrá rada nad zlato

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
bechman
občas něco napíše

Dobrá rada nad zlato

Příspěvekod bechman » 16 srp 2012 20:55

Čus, tak už taky píšu o pomoc:-) Vybírám nový ntb a nevím jaký. Nebo takle, nejdřív jsem měl jasného favorita a to Lenovo Y580 ale po pročítání všeljakých recenzí a postřehů jsem musel svůj úsudek znovu přehodnotit. Tak jsem dospěl k Dell Inspiron 7720. Kdyby to byla 15,6 tak není o čem diskutovat. Od Října nastupuji na vš takže můj nový ntb se semnou asi něco nacestuje. No pak už zbývá jen nějaké to MSI ale měl jsem doma GX620 a u toho my odešel pant, tak nevim.

Na ntb mám docela velké nároky: I7 určitě, dělám s grafikou (Zbrush,Cinema 4D apod.) No a rád si občas zahraju nějakou tu gamesu. Ale to má ještě jeden háček, jsem odpůrcem AMD grafik, takže jedině NVidia
Jo a aby toho nebylo málo tak bych chtěl FHD display:-)

Já vim že mi moc variant neporadíte ale kdyby někdo o něčem věděl tak sem s tím. Chtěl bych taky poradit ohledně toho Inspironu, třeba od někoho kdo ho má, nějaké postřehy nebo tak. Díky za cokoli.

Napiš mi SZ se správným zněním tématu dle pravidel fóra a já Ti to pak odemknu.
orgasmic
Asus G53SW, GTX460M,i5 2410,8 GB DDR3

Zpět na „Jaký vybrat notebook“