Acer Aspire 5612NWLMi ... poradte

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
suwer
občas něco napíše

Acer Aspire 5612NWLMi ... poradte

Příspěvekod suwer » 20 črc 2007 10:07

Prochazim si notebooky v nizsi cenove relaci a tento me zaujal svou cenou a vybavou. Vim, ze znacka ACER nepatri mezi nejoblibenejsi, ale prozatim jsem nenasel nic srovnatelneho. Mate nekdo zkusenosti s timto modelem? Nebo naopak vite o lepsim notebooku (max. za 17-19tisic bez DPH)?

suwer
občas něco napíše

re

Příspěvekod suwer » 20 črc 2007 10:17

A jeste me zaujal HP Pavilion dv6339, ktery je cenou uz na maximalni hranici, ale za to povetsinou splnuje me pozadavky a HP je, rekl bych, lepsi znackou. Diky za jakekoli blizsi info ;-)

sibelius

Příspěvekod sibelius » 20 črc 2007 10:53

Je otázka k čemu chceš ntb využívat...

suwer
občas něco napíše

Re:

Příspěvekod suwer » 20 črc 2007 11:20

Pouzivam ho predevsim na "kancelarskou" a vyvojovou praci. Tzn. internet, dokumenty a programovani (narocnejsi na pamet a procesor). Obcas filmy a hudba ... Hry vyjimecne.

sibelius

Příspěvekod sibelius » 20 črc 2007 11:27

V tom případě, je určitě lepší volit HP, teda vybíráš-li z těchto dvou variant a to hlavně kvůli RAM, na které určitě nešetři, ono 512MB, které má zmíněný Acer je opravdu velmi málo a myslím, že by tě to hodně omezovalo...
Anebo Acer a dokoupit paměť alespoň na na 1000MB...

suwer
občas něco napíše

Re:

Příspěvekod suwer » 20 črc 2007 11:39

Pamet je jasna, pozaduju 1giga bez debaty ... Spis jde o to, ze Acery jsou v prumeru dosti poruchove. Sam jsem jednoho vlastnil, nebyla to takova hruza, jak vsichni tvrdi, ale taky to nebylo nic extra. Po 3letech odesel do vecnych lovist ... Ale zase u toho HP jsem cetl neco o piskani (to ze ma grafiku G72 mi vubec nevadi, na hry ho nemam).

alooohaaa

Příspěvekod alooohaaa » 20 črc 2007 14:57

Podla mna je HP jednoznacne dobra volba. Studujem informatiku v bratislave a aj vatsina profesorov ma HP-ka ked ho volia profesionali tak to zle nebude. Aj spolubivajuci ma HP a ide tisko relativne chladne a co je dvolezite spolahlivo uz asi rok bezy skoro 24-hodin denne stava sa ze aj viac dny a je naozaj bezproblemovi. Ak acer alebo HP tak jednoznacne hp alebo potom IBM su to sice skarede stroje ale zato maximalne spolahlive

Zpět na „Jaký vybrat notebook“