Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Ahoj nevíte něco pokud se nechystá nějaký noťas jako je Lenovo G580 ? s i5 3generace + GT630 se mi zamlouval (matný,slušně provedený..) nevím proč se zrušil mám pocit ,že na trhu nebyl moc dlouho ...
Ještě by se dal snad koupit ,ale momentálně ještě nemám u sebe prachy
Lenovo v řadě G nevyrábí matné LCDčka.Jedině řada E.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
G580 je na trhu stále, ale s i5 se cenově vlezeš jen s verzí bez OS http://www.lenovoonline.cz/lenovo-g580-dark-p4950 pak je na trhu verze s 8GB ram a W7HP za 16k. Verze s i5, 4GB ram, 750GB HDD,GT630m a W7 je momentálně vyprodaná
Verze s procesorem i5, 4GB RAM, 750GB HDD a W7 se dříve prodávala za stejnou cenu, jako nyní 8GB RAM, 1TB HDD a W7. Podle mě zůstane cenový rozdělení modelů stejný a výbava se jen upravuje podle aktuálních cen komponentů (mimochodem verze bez OS za 14k má jen 4GB RAM, takže kupovat si k ní OS s cenou 2.5k je proti variantě za 16k i s OS celkem prodělečný - rozdíl s těmi RAM skoro 1k).