Cenová relace: 13 000 Kč, uhlopříčka jedině 15'6
Použití: Internet (často 10 či víc záložek v GChrome), často filmy, Guitar Pro (sw na tvorbu hudby-zapisování stop různých nástrojů), Word. Hry nehraju žádné.
Mobilita: přenášení každodenně do školy, čím vyšší výdrž baterie, tím lépe, není však podmínkou, o hmotnosti platí to samé.
Kvalita: chovám se k takovým věcem slušně. V případě reklamace bych byl úplně bez PC - velmi nepříjemné. Tedy bych upřednostnil hlavně kvalitu před výkonem.
Důležité: procesor i3 (rychlost-ať se mi to neseká při práci mezi záložkami aj.), Bluetooth, USB 3.0, matný displej, tichý chod, dostatečné chlazení, numerická klávesnice, mechanika.
Nedůležité: vzhled (barva, styl), rychlost spouštění, GPU a OS: Nvidia by mi asi byla zbytečně těžítko na ceně, stejně jako Win7. Na moje potřeby by i Ubuntu stačilo, stejně jako grafika od Intelu. (moje domněnka tedy

Prosím o návrhy. Díval jsem se a některé NB nabízejí lepší komponenty než jiné ve stejné cenové relaci. Domnívám se, že v těch s lepšími se ta cena musí někde projevit...?.
Díky, díky moc.

zde předkládám můj tip a doufám ve Vaše rady, ještě jednou díky

http://www.czc.cz/acer-travelmate-p453- ... 30/produkt