Notebook do 14tis. (Acer, Asus) - rada

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit

Acer V3 nebo ASUS K55VJ?

ASUS
2
50%
ACER
2
50%

Celkem hlasů: 4

jonaad
občas něco napíše

Notebook do 14tis. (Acer, Asus) - rada

Příspěvekod jonaad » 23 úno 2013 12:16

Zdravím, potřeboval bych kluci poradit. Nedávno po 4 ročním používání fujitsu siemens pa3553 se objevila blackscreen (základní deska nebo grafická karta), spravovat to nebudu uz to má za sebou a rozhoduji se pro nový, notebook využívám pro normální práci většinou internet,office a rád bych si zahrál i pár závodních a sportovních her typu (TDU 2, Driver SF,Fifa,Warthunder apod.) Notebook nosím akorát do práce tak 2x týdně, nebo na výlety takže se moc nepřenáší...
cenová relace do 14000,- a taky bych chtěl aby to trochu vypadalo (například Lenovo notebooky se mi vzhledově nelíbí), HW bych volil nejraději procesor Intel, grafickou kartu Nvidia a proto vybírám mezi těmito dvěmi:
http://www.czc.cz/acer-aspire-v3-531g-b ... ipskl7pppd
nebo
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 2K30CE1RUG
u kterého se mi líbí, že má více kovových prvků

který byste doporučili? popřípadě nějaký jiný? nějaké špatné zkušenosti s těmito NTB? zajímá mě i jak to je s chlazením a přehříváním, protože už bych nechtěl smažit vajíčka na stehnech po fujitsu:D
díky za každou radu

volnicko
občas něco napíše

Příspěvekod volnicko » 23 úno 2013 14:01

Respektuju rozhodnuti pro novy ntb, ono to ma vyhody (vetsi komfort a jistota, ze nekiksne), na druhou stranu ale nemusi byt oprava tak zla. Mne se 2 mesice zpatky rozbil ntb, rozpadl se nejaky odpor na zakladni desce a byl rozbity spoj u graficke karty. harry126 (zde na foru) mi to dost levne opravil.. takze pokud chces aspon notebook treba pro nekoho z rodiny (babicka, mamka), tak se s tim da pracovat... muzes se zkusit ozvat. ;)

roman2277
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod roman2277 » 23 úno 2013 15:26

Nejlepší volba v současné době pro Tvoje potřeby je Lenovo Z580 Red.Stojí přesně 14kk.Model s i5 3210M a Gt640M.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

jonaad
občas něco napíše

re

Příspěvekod jonaad » 23 úno 2013 17:31

je fakt ze kdyz si odmyslis tu cervenou tak je to nejlepsi volba, budu nad nim jeste premyslet, servis meho stareho tak planuji anebo ho prodam na ND .. a teda s tim asusem nebo acerem nema nekdo tady zkusenosti?

roman2277
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod roman2277 » 23 úno 2013 18:27

Asus řady K je brak a Acer nemá výkon ve srovnání s Lenovem.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

Zpět na „Jaký vybrat notebook“