Ahoj, plánuju koupit notebook a jsem v zásadě rozhodnut pro Dell Inspiron SE 7720. Moje otázka je, jestli s ním máte nějaké zkušenosti a potom také, jestli na něm utáhnu novější hry. Grafiku má poměrně dost slušnou (GT 650), ale slabší procesor i5 3230M. Díky moc za odpovědi.
http://www.czc.cz/dell-inspiron-se-7720 ... 53/produkt
Dell Inspiron SE 7720 na hry/ multimédia
Dell Inspiron SE 7720
Ahoj,
kolega si ho koupil ve výkonější konfiguraci s i7 a SSD cahce a je velmi spokojený. Bohužel hry nehraje, takže v tomto ohledu detaily neposkytnu. Ale je jasné, že hraní ve Full HD dá zabrat každé grafické kartě.
Já o něm taky uvažuju, ale asi dám přednost ASUS N750JV.
kolega si ho koupil ve výkonější konfiguraci s i7 a SSD cahce a je velmi spokojený. Bohužel hry nehraje, takže v tomto ohledu detaily neposkytnu. Ale je jasné, že hraní ve Full HD dá zabrat každé grafické kartě.
Já o něm taky uvažuju, ale asi dám přednost ASUS N750JV.
Ahoj, já vím, že za tu cenu můžu mít lepší vnitřnosti - např. Acer se 750 a 3630QM, ale jde mi o to, aby to vydrželo nějakou dobu a přijde mi, že to jakou kvalitu čehokoliv nabízí dell, nenabízí žádná jiná firma, včetně servisu až do domu v záruce. Spíš mi jde o to, jestli je výbava tohodle dostačující...
-
- občas něco napíše
- Chlebovnik
- guru
Ale dává: GTX 760M, GTX 765M, HD 7970M, HD 8970M. Navíc není GT 650M jako GT 650M. Některé jsou osazené GDDR5 paměťmi, což je třeba případ i tohoto Dellu a pak je výkon na úrovni GTX 660M.
Naposledy upravil(a) Chlebovnik dne 27 zář 2013 19:16, celkem upraveno 1 x.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Já vím no, to je mi jasný, ale už těch 23 pro mě teď znamená fakt dost a vydělat dalších třeba 7 při dvou školách nějak nezvládám v nejbližší době
Pro mě to fakt není že několik hodin hraní na ultra těch nejnáročnějších her, ale prostě abych za ty 4 roky rozjel středně náročný hry aspoň na střední detaily. Teď jsem měl GT 550, což je o třídu horší než ta 650 a fifu 13 jsem hrál na ultra a ACB a ACR na high a nebyl problém. Tak abych na tom byl aspoň tak nějak podobně.

Ahoj, požadavky jsou kvalitní vnitřnosti a zpracování (aby skutečně alespoň něco vydržel), kvalitní display (hodně filmů), dostatečně výkonný procesor na běžné používání (sem tam hra) no a grafická karta, která nějakou tu dobu alespoň na středních detailech rozjede středně náročné hry. V zásadě od každého kousek, ale žádný extrém (ani CAD ani Crysis 3 na ultra mě nečekají)
-
- občas něco napíše
...
Taky do něj půjdu -> servis do druhého dne, kladné recenze, dobrý poměr cena/výkon.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“