DELL, střih videa

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Bar
občas něco napíše

DELL, střih videa

Příspěvekod Bar » 03 črc 2014 14:14

ahoj,

pořád se rozhoduju, který notebook koupit a nemám jasno. v rámci toho, že mám velmi dobré zkušenosti s dellem, bych ráda zůstala u téhle značky. notebook mám na běžné kancelářské úkony a občasné stříhání fullHD videa (většinou tak do 15min), úpravu fotek. hry nehraju. zatím jsem pro tento http://www.alza.cz/dell-inspiron-7537-t ... 637910.htm , ale má jen dvě jádra a nevím, jestli funkce core boost dožene výkon, což se ale zase malinko vyvažuje RAM 16Gb.
Přiznávám, že se mi notebook líbí i čistě vzhledově a pevnou konstrukcí, ale nejsem si jistá výkonem..
díky za rady))

Dr.Gaga

Příspěvekod Dr.Gaga » 03 črc 2014 14:19

1) Dell už není to co bývalo. Krom řady Latitude to šlo do kopru.
2) Hledej něco s IPS obrazovkou, pokud chceš opravovat fotky a video. I za cenu slabšího procesoru - budeš sice čekat o trochu více, ale odmění se Ti to kvalitou zobrazení.

Mirek

charliex3
občas něco napíše

Příspěvekod charliex3 » 03 črc 2014 16:38

tvoj cenovy limit ? :) najlepsia by bola kombinacia SSD, i5/i7 plnohodnotne notebookovske nie tie ultrabookovske a ako bolo vyssie spomenute aj IPS displej, ale na poradenie potrebujeme vediet tvoj limit :)
DELETE_ME

Bar
občas něco napíše

Příspěvekod Bar » 03 črc 2014 17:24

no asi max. těch 26 až 27 000 kč..myslíte, že tenhle není vhodný? obávám se, že s tímhle cenovým limitem budu stejně muset udělat nějaké kompromisy. koukala jsem ještě na nějaké hp, ale dost mi vadí plastické provedení. s mým zacházením by asi dloho nevydržel :)

roman2277
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod roman2277 » 03 črc 2014 17:59

Na střih videa jednoznačně 4jádro a 2 disky.A lepší LCD by taky nebylo od věci.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

Zpět na „Jaký vybrat notebook“