Výběr NTB pro studenta na VŠ - do cca 35 000Kč

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
ss.rambo
občas něco napíše

Výběr NTB pro studenta na VŠ - do cca 35 000Kč

Příspěvekod ss.rambo » 11 srp 2007 10:00

Vybírám NT na VŠ, ale zárovenň jako případnou náhradu PC.
Noťas bude využívan na net, filmy, kancelářská práce (Word, Exel...), programování, občas nějaké nakreslení v CADu, nebo Eagel, a výjmečně nějaká starší hra (HL, CS...)

Požadavky jsou:
CPU: Intel (nejlíp C2D).
VGA: ATi nebo nVidia
Ram: min. 1024MB
Display: 15,4" možná i 17", ale minimální rozlišení pro 15,4 je WXGA+ (1440×900), ideálně WSXGA+ (1650×1050), jedno jestli lesk, nebo matný, i normální by mi moc nevadil ale ideálně širokoúhlý.
HDD:minimálně 80GB
Výdrž Aku:Aspoň 2 hodiny
Ostatní:WiFi b/g, Bluetooth
Preferovaný značky: IBM/Lenovo, Hawlett-Packard, Dell - ale můžou být i jiné (jen né prosím ACERa)...
Cena přibližně do 35 000 Kč s DPH. (něco málo si kdyžtak připlatím).

Zatím se mi nejvíce zamlouvá: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=47657 IBM/Lenovo R61 - NF55QCF

Guf
guru

re

Příspěvekod Guf » 11 srp 2007 21:58

No tak já sy myslím, že R61 v tebou zvolené konfiguraci je dost dobrá volba. Rozlišení displaye je luxusní a navíc je to Anti-Glare.

Řada R se nyní přiblížila řadě T více než kdy předtím a proto za nižší cenu dostaneš více muziky. Navíc ti nout vydrží, protože je to ThinkPad, i když Lenovo :)

Já chci R61, ale v nižší konfiguraci se 14,1" displayem. Myslím si, že by CAD taky zvládl.

Zpět na „Jaký vybrat notebook“