MSI GX60 3CC-293XCZ Destroyer pro zpracování hudby atd.
-
- občas něco napíše
MSI GX60 3CC-293XCZ Destroyer pro zpracování hudby atd.
Dobrý den, Uvažuji o kou notebooku kolem 25000 korun. mezi mé favority se řadí MSI GX60 3CC-293XCZ Destroyer. Protože na Notebooku hodlám zpracovávat častěji zvukové soubory i v terénu, potěšila mne přítomnost linkového vstupu a výstupu. Někdy bych si zahrál i náročnější hru, občas střihl kratší video či upravil fotografie.Má obava je ,ale z procesoru AMD A10-5750M. Jak je na tom s výkonem a spotřebou oproti procesorům Intel Haswell? Jak výkonná je grafická karta AMD R9 M290X? Možná jsou i vhodnější notebooky ,ale u těch jsem zase nenašel linkový vstup. Další obava plyne z kritizovaného ne moc dobře řešeného chlazení u notebooků MSI. Pokud by byl i jiný Notebook rád si nechám doporučit. Podotknout chci také, že hledám notebook bez operačního systému který (Windows8) již mám zakoupený v plné versi. Tento notebook je bez OS.Všem kdo by radili stolní PC to mám a notebook potřebuji jako doplněk na chalupu či při nahrávání a práci mimo domov. Přenášet se bude ,ale ale jen párkrát za měsíc. Děkuji za radu.
Re: MSI GX60 3CC-293XCZ Destroyer pro zpracování hudby atd.
radiosiesta píše:Další obava plyne z kritizovaného ne moc dobře řešeného chlazení u notebooků MSI.
Paušalizuješ.Řada GE problémy většinou má,GT ne.
Acer Aspire S13 S5-371 (i5-6200U, Intel HD520, 8GB RAM, 256GB SSD)
Re: MSI GX60 3CC-293XCZ Destroyer pro zpracování hudby atd.
radiosiesta píše:Má obava je ,ale z procesoru AMD A10-5750M. Jak je na tom s výkonem a spotřebou oproti procesorům Intel Haswell? Jak výkonná je grafická karta AMD R9 M290X?
Pokial potrebujes vykonne cpu tak AMD je velmi zla volba. AMD A10-5750M je slabsi ako i3 od Intelu (Haswell aj Ivy Bridge). AMD R9 M290X je highendova grafika ale v konfiguracii so slabym AMD cpu podla mna nevyuzijes naplno jej vykon.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Zpět na „Jaký vybrat notebook“