Prosím o poslední radu před koupí ntb :)

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Sean
občas něco napíše

Prosím o poslední radu před koupí ntb :)

Příspěvekod Sean » 22 srp 2007 09:58

Sháním notebook tak do 25 tisíc a už týden jsem více méně rozhodnutý pro TOSHIBu Satellite A200-14E. Ale po přečtení pár témat tady na fóru jsem opět znejistil :( Asi to bude tím, že nejsem ani v nejmenším nějaký expert na počítače :) Chci se tedy jen zeptat jestli má výše zmiňovaný ntb nějakou výraznou slabinu? Nebudu vyžadovat žádné zázraky jen chci za cenu odpovídající výkon a prostě pokud možno to nejlepší co je za danou cenu dostupné. Díky moc za radu, fórum mám pročtené, ale stále nemůžu udělat to konečné rozhodnutí :(

sibelius

Příspěvekod sibelius » 22 srp 2007 10:42

Nejsem si jist, jestli je to to nejlepší za danou cenu, ale je otázka co na ntb budeš dělat. Píšeš, že žádné zázraky, ale zase chceš odpovídající výkon. Ani grafická karta a ani procesor není z nejvýkonějších, hry si na tom nezahraješ, ale na běžnou kancelářskou práci je to více než dost...

filip893
občas něco napíše

A200-14e

Příspěvekod filip893 » 22 srp 2007 14:47

Ahoj ja mam zminovany NB.

Vyraznou slabinu podle mne nema, ma vsechny vystupy co by mel mit.
Ja jsem s nim spokojenej. Pouzivam ho na kancelarskou praci, internet a prehravani filmu. Rovnou jsem prikoupil druhy 1gb modul RAM. Pokud nebudes hrat nejnovejsi hry, vykonnejsi procesor neni potreba.

Samozrejme, ze v takovehle konfiguraci najdes i levnejsi predevsim ACER ci ASUS, ale zalezi jestli se ti libi designove a hlavne ze Toshiba palti za kvalitniho vyrobce s dobrym servisem a jeji notebooky neco vydrzi.

Zpět na „Jaký vybrat notebook“