roman2277 píše:To Lenovo je už slabé na současné hry.Nejkvalitnější konstrukci má tento https://www.electroworld.cz/acer-predat ... -q1hec-004 Ostatní Asusy GL,Heliose od Aceru,Omeny od HP nebo GP a GL od MSI jsou na tom podobně.Osobně bych koupil něco od toho kluka z Děčína.Za tu cenu dostaneš o dost více než když koupíš nový v obchodě.Ale je to samozřejmě na Tobě.
Michal.v píše:Hmm, tak právě tenhle Predátor se mi vůbec nelíbí. Záměrně jsem se ptal proto na tu další verzi Predátora. Tento model mi přijde jak od kolotočů a asi bych se styděl ho někde na cestách vytáhnout. To je ten nejšerednější, z těch, na které jsem koukal i když věřím, že parametrama bude asi jeden z nejlepších v dané ceně, což je škoda. Je to sice jen můj subjektivní názor a někomu se líbit může, ale mě nějak vzhledově prostě nesedí. Vím, že je těžké skloubit dohromady decentní design a kvalitu provedení s ohledem na chlazení a hlučnost,...., ale za mě je lepší vzhledově ta druhá varianta. I když jsem někde četl, že není tak kvalitní jako ta původní, která se mi nelíbí. Jsem asi dost náročný, že?
Jen se mi nechce dávat tolik peněz za něco, co se mi nelíbí, i když určitě bude kvalitní. Byl by ještě nějaký jiný návrh s trochu decentnějším vzhledem a pokud možno s velikostí displeje 17,3"?
Zpět na „Jaký vybrat notebook“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: CCBot a 26 hostů