Satellite A200-13O??

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
nika
občas něco napíše

Satellite A200-13O??

Příspěvekod nika » 26 srp 2007 20:12

Ahojte vsetci :),
chcela by som sa s Vami poradit. Kupujem si notebook a stale sa neviem rozhodnut pre ktory. Doteraz sa mi najviac pozdaval Toshiba Satellite A200-13R, no momentalne som na pochybach.

Notebook potrebujem na svoju dizertacnu pracu. V podstate ide o kancelarsku pracu, len s tou vynimkou, ze velakrat mam zapnuty Word, Excel, AutoCad a aj internet naraz. Programy na simulaciu v tom nebudem az tak vyuzivat. Az tak znamena, ze si to tam len nastavim, ale samotne simulacie budu bezat v PC.

Jedna vec ma od tohto konkretneho NB odradza a to je graficka karta. Zevraj nie je velmi dobra a je aj zdielana. To mi asi najviac vadi.

Ostatne parametre mi vyhovuju. Disk min 120 GB, wifi, bluetooth. Tiez sa mi paci, ze ma vstavanu webkameru. A tu je dalsi hacik, neviem ci je lepsie, ked je webkamera vstavana alebo si ju mam zvlast kupit. Ja by som ju pouzivala na chatovanie dost casto.

Notebook budem navlacovat kazdy den a dost casto budem s nim aj cestovat vlakom. Tak by to mal tiez vydrzat. Taktiez mi zalezi, aby vydrz baterie bolo min 3hod, resp. co najviac.

A co cena? Tak toto mi aj cenovo sedelo. No max strop je 27 000Sk, nakolko budem potrebovat aj tasku.

Viete mi poradit, ci si mam vybrat tento, vzhladom na zdielanu graficku kartu, alebo si mam vybrat nieco ine. Asus a Acer nechcem. Potom by som brala radsej HP. Ale ktory? :?

Dakujem za odpovede a cenne rady :)

Zpět na „Jaký vybrat notebook“