Asus F3JR-AP171, mate lesi typ?
Asus F3JR-AP171, mate lesi typ?
Zdravim Vas, mili znalci notebooku. Potreboval bych zodpovedet otazku, zda za 23000 poridit neco lepsiho nez Asus F3JR-AP171 http://www.computershop.cz/eshop/defaul ... tiid=44568. Notebook by mel prednostne slouzit ke "studiu"
, tedy film, net a obcas nejaka ta gamesa a vydrz k tem 3 hodkam. Hlavne me zajima, jak je to s tou grafickou kartou, ze ma aspon 128mb vlastnich a neni celkove sdilena pamet. Je to aspon trochu dostatecny na nejakou tu gamesu? Dekuju za odpovedi.

s tou Ati x2300 je t tak, ze ma 128MB vlastni pameti a muze mit az 512MB pameti spolu s nasdilenou z RAM, rozhodne je lepsi, kdyz ma i vlastni pamet nez jen sdilenou,
x2300 na nejakou obcasnou hru, samo ze nic extra narocneho, ostatne ktomu notebooky ani nejsou urceny, staci.
za 23k s dph nic moc lepsiho uz asi nesezenes, akorat ta vydrz k tem 3 hodkam nevim, mozna pri kancelari a snizenem jasu by se to dalo vytriskat...fakt nevim, A6 series moc velkou vydrz nemely, to ti spis rekne nekdo, kdo F3 ma.
zatim ahoj a at pak dlouho slouzi
edit: kdyztak si procti nejake topicy ve foru ntb Asus, urco najdes plno o F3-ce
x2300 na nejakou obcasnou hru, samo ze nic extra narocneho, ostatne ktomu notebooky ani nejsou urceny, staci.
za 23k s dph nic moc lepsiho uz asi nesezenes, akorat ta vydrz k tem 3 hodkam nevim, mozna pri kancelari a snizenem jasu by se to dalo vytriskat...fakt nevim, A6 series moc velkou vydrz nemely, to ti spis rekne nekdo, kdo F3 ma.
zatim ahoj a at pak dlouho slouzi

edit: kdyztak si procti nejake topicy ve foru ntb Asus, urco najdes plno o F3-ce

kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Zpět na „Jaký vybrat notebook“