co se tyka her....

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
merlinovic
občas něco napíše

co se tyka her....

Příspěvekod merlinovic » 24 říj 2007 11:25

tak hraju spíš starší kouskz diablo,falout,baldurs gate,warcraft,....

ale rad bych si na tom zahral HOMAM5 a tedka me laka novej starcraft II coz si nejsu jistej zase ta integrovana ma vyhodu ze ten notebook pak vydrzi krasnejch 4,5 hodinz na kancl práci ;) coz taky neni k zahozeni ;) zase je fakt ze hry si muzu hrat na desktopu ale na prednaskach je obcas dost nuda ;)

ještě padá v uvahu VBI s 1440x990 ale tam zase hodně zrava grafika to ma kamoš a je rad ze mu to vydrží hodinu a pul

připadně jsem se dival na DELL za podobnou cenu tam šlo nakonfigurovat skoro to samí jako to HP 6715b a je tam ati 1270 a ta ma tušim 128MB vlastní paměti coz je taky lakavy pač by to nežralo tolik paměti

chcu hlavně spolehlivější notebook pač ho budu často přenašet dojiždim na vejšku hodku takze aby vydrzel cesty a pokud možno nakej ten rok ;) vyšší rozlišení kvuli grafice programovani atd ... no a řikam kartu někde střed nechu moc vykonnou kvuli baterce ale zase si nejsu jistej jestli mi integrovana bude stačit co se tyka procesrou je mi to celkem jedno to samý matný/lesklý....

Solitary
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Solitary » 24 říj 2007 12:51

Kolik planujes RAMek do notesu? A jaky OS?

Zpět na „Jaký vybrat notebook“