Zdravím všechny,
současný notebook HP už mám 3 roky a tak vybírám nový.
Chci se proto obrátit na profesionály s žádostí o radu. Smile
Využití:
typicky práce a multimédia
Požadavky:
Procesor: Core2Duo
Paměti: určitě 2GB DDR2
Op. systém: Win Vista
Disk: relativně rychlý alespoň 120GB
Grafika: GeForce 8600M GT / Radeon HD2600 nebo výkonově obdobné, nejde ale o prioritní parametr
LCD: 15,4 ,jeden z velmi důležitých parametrů, samozřejmě širokoúhlé
Odolnost: no, neměl by se rozpadnout po pár přenosech
Váha: do 3kg (čím méně, tím lépe pochopitelně)
CENA: do 25 000Kč (+- pár tisíc)
Už jsem prováděl průzkum a docela se mi zamlouvají ty nový Aspire od Aceru, vím Acer, ale myslím, že tyto nové modely jsou už úplně o něčem jiném. Bohužel se není šance vyznat v desítkách modelů.
Díky všem předem za odpovědi.
Výběr notebooku - 25k, práce/multimédia
Mam toshibu 1M8, co sa tyka displaya je priemerny (v tejto cenovej kategorii). S baterkou je to uz horsie, vydrzi tak okolo 2 hodin (aj ked pri tomto vykone je to priemerne). Este jedno minus su makksie plasty. Plus je pomer cena/vykon, skvely dizajn, osobne ma velmi potesil podsvieteny touchpad a sposob otvarania/zatvarania notebooku. Pre viac info o tejto toshibe odporucam precitat diskusiu medzi notebookmi toshiba a tento model, odkaz.
Podmienku mas sice Win Vista, ale da sa na nej v pohode rozbehat aj XP
Podmienku mas sice Win Vista, ale da sa na nej v pohode rozbehat aj XP
http://www.alza.cz/hp-compaq-6710b-c2d- ... d83094.htm Tento HP je zaujimavy kusok, ale POZOR, je to bazar, t.j. bud zo servisu, alebo bol uz pouzivany atd. Novy stoji ovela viac. Inak je to skvely kusok, super obraz, vydrz, akurat ta grafika a je aj dost nad limit a znizena zaruka
Zpět na „Jaký vybrat notebook“