HP6820s ano ci ne? :)

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
yedlosh
občas něco napíše

HP6820s ano ci ne? :)

Příspěvekod yedlosh » 12 lis 2007 22:22

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na Vaše osobní názory ohledně tohoto notesu. Já hledám nějaký univerzálně použitelný ntb nejlépe co nejtužší a s co nejvyšší výdrží baterky kolem 20k. Zároveň požaduju nějaký ten výkon, dedikovanou grafárnu a co největší disk. HP6820s mi přišel jako optimální řešení, akorát s jeho multimedialni výbavou to je trochu špatný.. Absenci webkamerky a i mikrofonu bych překousl, ale monorepráček už mi trochu zavání.
Zajímalo by mě jestli to je vůči normálním stereo reprákům (normálním, nikoliv harman kardon či altec lansing etc.) znatelná ztráta kvality/hlasitosti reprodukce.. :?: Mám sice celkem malé skládací repro Emgeton ixSound 3, ale to nemám v plánu tahat všude s sebou a chtěl bych aby můj notes dokázal vyluzovat nějaké rozeznatelné zvuky i bez nich :)
Jako další mi přišla zajímavá Toshiba A200-1S6, která takové problémy sice nemá, ale přijde mi že ta už asi nedisponuje takovou tuhostí a výdrží zrovna tak :)

Pokud byste mi ale doporučovali zvolit něco uplně jiného tak se nebudu bránit, rád si nechám poradit od někoho zkušenějšího :wink: Rozhodně ale plánuji na svém ntb jet pod WinXP a celkem bych byl rád kdyby u něj byla oficiálně podporována a nemusel jsem všemožně shánět drivery :)

alfah4ns
guru

Příspěvekod alfah4ns » 12 lis 2007 22:51

jsi si jisty, ze chces 17 a tahat ji vsude s sebou?
jako zalezi natobe, al kdyz si predstavim obdelnik 40/29cm kery vazi 3kg tak to se mi moc tahat nechce, spise tak domu na stul a obcas nekam prenest...
pokud vice nosis, tak fakt radsi 15,4, nehlede take na to, ze namahaci sily v ntb jsou daleko mensi a ntb pevnejsi.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

yedlosh
občas něco napíše

Příspěvekod yedlosh » 13 lis 2007 22:19

Ja netvrdim ze chci 17ku, ale kdyz bych si mel predstavit takovej obdelnik tak mi prijde velka i 15,4ka, asi se sjedu juknout do nakyho kamennyho shopu na to jaka je takova 17ka na ohmat :) Vaha tri kila je sice hodne, ale to maj i nektery 15,4ky a pokud ne tak v takovyhle cenovy kategorii stejne nebude mit nic min nez 2,5kila a to pro me neni skoro rozdil ;)
Jako pokud mi nekdo ukazete 15,4ku s obdobnyma parametrama, obdobnou kvalitou zpracovani a spon trochu se snazici vydrzi baterky a hlavne za obdobnou cenu tak ji klidne vezmu :D
Zajímavý mi taky přišel 6715s konkrétně http://www.alza.cz/notebook-hp-compaq-6715s-d79606.htm
Teda až na tu grafárnu a opět nulový multimédia.. i když aspoň už to má stereorepráky.. :)

Zpět na „Jaký vybrat notebook“