Dobrý den, chtěl bych se zeptat na Vaše osobní názory ohledně tohoto notesu. Já hledám nějaký univerzálně použitelný ntb nejlépe co nejtužší a s co nejvyšší výdrží baterky kolem 20k. Zároveň požaduju nějaký ten výkon, dedikovanou grafárnu a co největší disk. HP6820s mi přišel jako optimální řešení, akorát s jeho multimedialni výbavou to je trochu špatný.. Absenci webkamerky a i mikrofonu bych překousl, ale monorepráček už mi trochu zavání.
Zajímalo by mě jestli to je vůči normálním stereo reprákům (normálním, nikoliv harman kardon či altec lansing etc.) znatelná ztráta kvality/hlasitosti reprodukce..

Mám sice celkem malé skládací repro Emgeton ixSound 3, ale to nemám v plánu tahat všude s sebou a chtěl bych aby můj notes dokázal vyluzovat nějaké rozeznatelné zvuky i bez nich
Jako další mi přišla zajímavá Toshiba A200-1S6, která takové problémy sice nemá, ale přijde mi že ta už asi nedisponuje takovou tuhostí a výdrží zrovna tak
Pokud byste mi ale doporučovali zvolit něco uplně jiného tak se nebudu bránit, rád si nechám poradit od někoho zkušenějšího

Rozhodně ale plánuji na svém ntb jet pod WinXP a celkem bych byl rád kdyby u něj byla oficiálně podporována a nemusel jsem všemožně shánět drivery