vyber notasu do 17000 kc -- ASUS F5RL

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
kwit

vyber notasu do 17000 kc -- ASUS F5RL

Příspěvekod kwit » 10 led 2008 09:55

zdravim,
vybiram si notas v teto cenove kategorii, moje pozadavky jsou nasledujici: urcite CoreDuo procak, 1GB RAM, 100GB disk a WIFI
zaujalo me tohle: http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=69660

notas chci pouzivat spise do skoly a na multimedia, prilezitostne na mene narocne gamesky

zajimaji me i nazory stastnych/nestastnych majitelu tohoto modelu (hlavne zkusenosti s instalaci windowsXP, wistu nechci v zadnem pripade), tak i napady na modely jine

dik

Palma
píše často

Příspěvekod Palma » 10 led 2008 10:34

takže jej budeš docela dost přenášet, pokud jej chceš tahat do školy :)

a nároky: 100giga, Core duo, nebo jsi spíš myslel core 2 duo, a wifi splnuje skoro každej NB,
A občas nenáročné gamesy - Jestli myslíš CS, strategie, ta integrovaná grafika stačí...

a do 17k se vlezou i toshiby, o stupeň lepší stroje než Asus, spolubydlící má asus a ráno mne občas vzbudí větrák jak řve... konkrétní typ nevím...
nějaké lenovo 3000, byt aky šlo, jsou to relativně dobré stroje...

a na rovinu: na co ti bude 160 disk je mi záhadou...
když ne na hry, tak na filmy, to je cca 10-15 filmu DVD kvality... na co je budeš taha pořád u sebe? když ti NB vydrží hodinu a pul???

spíš se zaměř na kvalitní stroje, a ožel 40giga disku, tašku+myš, atd...

mivlak
guru

Příspěvekod mivlak » 10 led 2008 10:37

já bych za ty prachy bral spíš tohle: http://www.ribbon.cz/katalog/notebooky/ ... 0-1n7.html za ty prachy stejně nic moc nekoupíš, já mám podobný a do školy celkem stačí až na tu výdrž na baterky, jinak to je super :D má sice vistu, ale to není problém vyhodit a nainstalovat xp, všechny ovladače jsou na netu...
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT

kwit

Příspěvekod kwit » 10 led 2008 10:58

Palma píše:Core duo, nebo jsi spíš myslel core 2 duo

CoreDuo, Core2Duo, Dual Core.. je mi jedno ktery z nich

BTW, ty asi nemas internet, co? jinak bys vedel na co vyuzit 160GB disk

Palma
píše často

Příspěvekod Palma » 10 led 2008 11:41

Internet mám, jinak bych ti nepsal :lol:

Hele pokud si chceš zálohovat domácí videa, filmy, obrázky atd... víš, je lepší mít externí disk, 500 giga ti vyjde na nějakých 2500-3000 kč, plus 500 redukce na USB
protože disk v notebooku ti muže lehce odejít, nemluvím o pádu systému, případním formatu atd...

ve svém PC mám disk 20 giga a bohatě mi stačí, o té 250 datové co mám vedle nemluvím, prostě jej chytnu, a přenesu domu, nemusím tahat PC, ani případně notebook, vleze se bezproblemu do malé tašky...

tolik k disku,

A k té reinstalaci XP, jen pro verzi Business, a Ultimate, jinak vistu nelze Legálně downgradovat...

Zpět na „Jaký vybrat notebook“