TOSHIBA Satellite A200-1SI
TOSHIBA Satellite A200-1SI
Chcel by som vás poprosiť o radu pri kúpe tohoto notebooku.Či sa oplati ísť do toho alebo radšej ruky preč.Book by som chcel použivať hlavne na internet,potom nejaké hry ako NSF,TombRider... a podobné,pozeranie filmov a nejaký ten prog na diagnostiku aft. Samozrejme ešte by som chcel dokupiť 1 alebo 2GB ram.Ale už som radšej uvažoval nad 2GB a bude to uplne stačiť.Čo si myslite o tom VY:
Za každú radu Vám dakujem. IMO
http://www.hej.sk/pocitace-pda/obchod/3 ... -a200-1si/
Za každú radu Vám dakujem. IMO
http://www.hej.sk/pocitace-pda/obchod/3 ... -a200-1si/
Tiez mam Toshibu s rovankou sasi. Ak ho nenosis so sebou denne, tak sa to da, ale ako pisal neoexnet, moc kvalitnu sasi nema. Co ma na nej tesi je skvela klavesnica (mam velke prsty a na tejto klavesnici, sa mi pise skvelo). ja si myslim, ze si si vybral dobre (aj cenu som nizsiu nenasiel) .
Akurat ti odporucam odinstalovat uz predinstalovany softver od Toshiby (hlavne tu Fn-ko, je to hrozne!).
EDIT-velke prsty=siroke
Akurat ti odporucam odinstalovat uz predinstalovany softver od Toshiby (hlavne tu Fn-ko, je to hrozne!).
EDIT-velke prsty=siroke
Toshiba A200-1S1
Ja som dlho rozmyslal aky notebook skoro 2mesiace. Precital som rozne fora a vybral som si A200-1S1, 2Gb ram HD2600 AT grafika 180Gb disk
dvojprocesor jeden 1,8 druhy 2,00
Celkovy dojem? Sprva som sa bal co to bude ale som milo prekvapeny, grafika je vykonna hal som par novych hrier pohoda, zo starsich max payne 2 a vetrak sa zapol az po niekolych minutach na jednotku a ani nebolo pocut ze vobec ide,ma podsvieteny touchpad pekne na modro
zvukovka High definition device + realtek high definition audio,Len co ma trocu stve je win vista bola ktomu neviem si zvyknut na ten divny system.
Niektrore veci s XP mi v nom nejdu a to ma stve. Chcem preinstalovat na XP len nevie najst disk tak sa musim pozriet na nejake ovladace atd..
Takze pohoda notebook,Vykon + cena
dvojprocesor jeden 1,8 druhy 2,00
Celkovy dojem? Sprva som sa bal co to bude ale som milo prekvapeny, grafika je vykonna hal som par novych hrier pohoda, zo starsich max payne 2 a vetrak sa zapol az po niekolych minutach na jednotku a ani nebolo pocut ze vobec ide,ma podsvieteny touchpad pekne na modro
zvukovka High definition device + realtek high definition audio,Len co ma trocu stve je win vista bola ktomu neviem si zvyknut na ten divny system.
Niektrore veci s XP mi v nom nejdu a to ma stve. Chcem preinstalovat na XP len nevie najst disk tak sa musim pozriet na nejake ovladace atd..
Takze pohoda notebook,Vykon + cena
Takze aj ja mam book doma,vsetko super,zatial som spokojny.Len pri mojom stasty som dostal zrovna LCD s 1dnym vadnym suppixdelom v strede obrazovky,takze na ciernej svieti na cerveno. FNUK FNUK Ale co uz,nic ineho mi neostava ako sa s tym zmierit. a nahodou neviete o nejakom softe kde by sa ten pixel dal vypnut,teda aspon ta cervena farba a ci take nieco vobec existuje???
Zpět na „Jaký vybrat notebook“