Dobrá den, Chtěl bych pár rad, Chci se odhodlat koupit konečně nejaký NTB. Hlavním učelem bude do školy... takže internet a podobně, žadné pecky hry! Co jsem tak už četl tak asi HP platí za kvalitní značku. Už sem byl teda skoro rozhodnut pro MSI VR610X ale nejvetší problém co mi vadí je celkem hlučnost a teplota.... vím že za takové money to nebude žadna bomba, ale přece jenom chtěl bych vyždímat co nejvíc.... Nejlepe bez OS máte někdo nějaké tipy? rady? celkem dobry design maji i Toshiby Satelity.
Diky moc za navrhy, budou se hodit .... fakt se v notasech moc nevyznam
Koupe noveho NTB cca do 16000
-
- občas něco napíše
.
Co jsem tak už četl tak asi HP platí za kvalitní značku. Už sem byl teda skoro rozhodnut pro MSI VR610X .... ehm co má HP společného s MSI?
.:.:
to bylo jen na úvod ... MSI je značka co nabízí velice nadprůměrný průměr výkon/cena ... nicméně kvalita je trošku jinde .. prostě na něčem výrobce vydělat musí, takže konstrukce
HP by byla asi moudřejší volba
dále by jsem nezavrhoval IBM Lenovo
toshiba je lepší až ve vyšších cenových relaích než udáváš .. víceméně, za tyhle peníze pořídíš leda plasťák ... takže se zkus prolédnou značky ibm a hp ..
.:.:
to bylo jen na úvod ... MSI je značka co nabízí velice nadprůměrný průměr výkon/cena ... nicméně kvalita je trošku jinde .. prostě na něčem výrobce vydělat musí, takže konstrukce
HP by byla asi moudřejší volba
dále by jsem nezavrhoval IBM Lenovo
toshiba je lepší až ve vyšších cenových relaích než udáváš .. víceméně, za tyhle peníze pořídíš leda plasťák ... takže se zkus prolédnou značky ibm a hp ..
Toshiba R600-10W
-
- občas něco napíše
"toshiba je lepší až ve vyšších cenových relacích" - to není pravda...jestli koupit do 16 tisíc plastový notebook, tak jedině Toshiba, Lenobo nebo HP. A žádná volba nebude špatná - jen Toshiba ale bude bezvadná jak designem, tak výbavou a zpracováním. Kamarád má Lenovo za 40 000 a závidí mi design mojí Toshiby L40-14F, která stála 15 000
Zpět na „Jaký vybrat notebook“