silna grafika a HDMI
silna grafika a HDMI
poprosil by som nejaky typ na notebook, ktory by mal mat hlavne silnu graficku kartu (3d vizualizacie) a port HDMI na prepojenie s LCD televizorom.
ako dalšie parametre by som uviedol 15,4"display, minimalne 2,0Ghz procesor C2Duo,
- cena do(okolo) 40 000 Sk bez Dph,
budem to pouzivat ako mobilnu "nahradu" stolneho PC na velmi castu pracu a caste cestovanie (co viem, ze nie je idealne ale co uz...) budem to pouzivat najma na 3D modelovanie , rendrovanie, 2d rastrovu a vektorovu grafiku. a HDMI konektor na prehravanie HD videa na LCD televizore. To HDMI dost obmädzuje vyber, takze dakujem za radu.
ak tu uz tato tema je, tak sa ospravedlnujem
ako dalšie parametre by som uviedol 15,4"display, minimalne 2,0Ghz procesor C2Duo,
- cena do(okolo) 40 000 Sk bez Dph,
budem to pouzivat ako mobilnu "nahradu" stolneho PC na velmi castu pracu a caste cestovanie (co viem, ze nie je idealne ale co uz...) budem to pouzivat najma na 3D modelovanie , rendrovanie, 2d rastrovu a vektorovu grafiku. a HDMI konektor na prehravanie HD videa na LCD televizore. To HDMI dost obmädzuje vyber, takze dakujem za radu.
ak tu uz tato tema je, tak sa ospravedlnujem
na to co si uvedl by jsem to viděl na nějakou nvidii quadro nvs 320
takže např. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=48599 - ale je to 17" ... tato grafika se do 15.4" snad ani neosazuje
>> poměr cena výkon by tohle tvé nároky splňovalo asi nejlépe ... až na velikost ... a je to i kvalitní notebook

>> poměr cena výkon by tohle tvé nároky splňovalo asi nejlépe ... až na velikost ... a je to i kvalitní notebook

Toshiba R600-10W
v úvodu nepiě 2přízpěvky pod sebe ... použij tlačítko "upravit"
>> do 15.4 se osazuje jiná verze quadra buď slabší nvs140 (předělaný GF8400gs) nebo pak dražší ... fx1600m atd .... ale to už je trošku jiná cenová relace .. pokud to s tím modelováním myslíš vážně > tak určitě sáhni po nv quadro ...
>> do 15.4 se osazuje jiná verze quadra buď slabší nvs140 (předělaný GF8400gs) nebo pak dražší ... fx1600m atd .... ale to už je trošku jiná cenová relace .. pokud to s tím modelováním myslíš vážně > tak určitě sáhni po nv quadro ...

Toshiba R600-10W
no pokud si koupíš batoh tak je jedno jestli 15.4" nebo 17" na zádech to nepřekáží ... no rozdíl mezi nvs140 a nvs320 je podstatný rozdíl hlavně ve výkonu ... nvs140 která se osazuje do toshib, ibm lenova atd má předělané jádro z geforce8400gs - optimalizované pro OpenGL kdežto nvs320 je "předělávka" s geforce8700 takže je tam co do výkonu pořádný skok
.:.:
jinaj "nejsilnější" quadro pro 15.4" notebooky je FX 570m které je založené na jádře geforce8600 takže také solidní výkon, bohužel notebooky oszané touhle grafikou stojí dost peněz až snad na http://notebooky.alza.cz/notebook-hp-co ... d79618.htm taky HP
a je to 15.4"

.:.:
jinaj "nejsilnější" quadro pro 15.4" notebooky je FX 570m které je založené na jádře geforce8600 takže také solidní výkon, bohužel notebooky oszané touhle grafikou stojí dost peněz až snad na http://notebooky.alza.cz/notebook-hp-co ... d79618.htm taky HP

Toshiba R600-10W
Ono existuje aj 15,4" varianta - 8510p/8510w
Ale za trosku ine peniaze.
Btw, Quadro NVS je len desktopova varianta (jadro podla jednotlivych modelov) s nejakou optimalizaciou na viac monitorov a jednoduchsiu spravu ovladacov. Prave OpenGL zrychlenie maju len Quadro FX karty a tie najdes v HPckach len v rade "w".
neoexnet:
Ako pisem vyssie - Quadro NVS NEMA OpenGL optimalizaciu. Tu ma len Quadro FX.
C

Btw, Quadro NVS je len desktopova varianta (jadro podla jednotlivych modelov) s nejakou optimalizaciou na viac monitorov a jednoduchsiu spravu ovladacov. Prave OpenGL zrychlenie maju len Quadro FX karty a tie najdes v HPckach len v rade "w".
neoexnet:
Ako pisem vyssie - Quadro NVS NEMA OpenGL optimalizaciu. Tu ma len Quadro FX.
C
Zpět na „Jaký vybrat notebook“