Alienware area-51 m15x
Alienware area-51 m15x
Zdravim vas mozno dost omielana tema ale vybral som si tento notebook z alienware.co.uk. s dovozom ma bude stat 76 tisic SK
Konfiguracia : T9300 2,5 ghz 45 nm 6mb cache
7200 otacklovy 200gb HDD
8800M GTX
2Gb ram
vista HP
Skusi mi niekto najst podobny notebook s tymito parametrami pri znamych znackach ako asus ...msi...a pod...ale za tu cenu...
a samozrejme s takym dizajnom ako alienware ).. lebo musite uznat ze je to supa
Konfiguracia : T9300 2,5 ghz 45 nm 6mb cache
7200 otacklovy 200gb HDD
8800M GTX
2Gb ram
vista HP
Skusi mi niekto najst podobny notebook s tymito parametrami pri znamych znackach ako asus ...msi...a pod...ale za tu cenu...
a samozrejme s takym dizajnom ako alienware ).. lebo musite uznat ze je to supa
UMAX ma podobny a o trosku lacnejsi inac ja by som bral toshibu http://notebooky.alza.sk/notebook-toshi ... d83026.htm (Je kvalitnejsi a naostro vyzera lepsie tie grafiky ma dve v SLI,ale odporucam kupit disk a RAM nech to nebrzdi)
Aj dake ZERO ma taku istu konfiguraciu...
Aj dake ZERO ma taku istu konfiguraciu...
..
neoexnet .. co trepes hluposti ved som volal do irska tam je head office alienware pre europu...ved si daj alienware.co.uk alebo koncovku at,de
mas aj zaruku len ked zistia ze si sposobil ty zavadu cize ti notebook spadol a alebo si ho rozbil platis vsetko ty pokial ti prestne ist znicoho nic platia oni vsetko dopravu a zadarmo ti ho poslu spat opraveny...
dokonca neplatis ani postovne nic...
ak vies po anglicky tak tam zavolaj...ja som robil v GB 2roky cize som si to overil...
mas aj zaruku len ked zistia ze si sposobil ty zavadu cize ti notebook spadol a alebo si ho rozbil platis vsetko ty pokial ti prestne ist znicoho nic platia oni vsetko dopravu a zadarmo ti ho poslu spat opraveny...
dokonca neplatis ani postovne nic...
ak vies po anglicky tak tam zavolaj...ja som robil v GB 2roky cize som si to overil...
...
+353 906 456 500 (Outside UK)
tu mas cislo..alebo
Alienware® Corporate offices
Alienware Ltd.
Unit 1 Blyry Court
Blyry Industrial Estate
Athlone, Co. Westmeath, Ireland
Main Line: 00353 906 456 500
Fax: 00353 906 486 967
Email: info@alienware.co.uk
Mon - Fri 08:00 - 20:00 GMT
Company Information:
Registered number: 361662.
Registered address: 70 Sir John Rogersons Quay, Dublin 2, Ireland.
tu mas cislo..alebo
Alienware® Corporate offices
Alienware Ltd.
Unit 1 Blyry Court
Blyry Industrial Estate
Athlone, Co. Westmeath, Ireland
Main Line: 00353 906 456 500
Fax: 00353 906 486 967
Email: info@alienware.co.uk
Mon - Fri 08:00 - 20:00 GMT
Company Information:
Registered number: 361662.
Registered address: 70 Sir John Rogersons Quay, Dublin 2, Ireland.
ty jojo kluci tak alienware se dá v evropě sehnat ... nicméně né v čr takže záruka pro čr neplatí + nebudete mít českou klávesnici, +v horším případě ani českou nabíječku ....
>> u notebooku za tolik peněz a né zrovna moc kvalitního, a ještě s topící grafikou by jsem si na záruce a možné reklamaci zakládal
ale jsem kuře co má HD-DVD které stejně používá pro čtení DVD a děsně mě s*re že BL vyhrál nad HD-DVD - můj notebook jsem vybíral né podle mechaniky, ale podle celkové konfigurace, bylo to v té době to nejvýkonnější co se v čr a SE ZÁRUKOU dalo koupit
>>Radovan "kuře" přečti si pravidla fora dííky
"Skusi mi niekto najst podobny notebook s tymito parametrami pri znamych znackach ako asus ...msi...a pod...ale za tu cenu..."
>> MSI to je kvalita tyhle uživatele mám nejraději .. chceš něco kvalitního se stejným výkonem? .... DELL XPS 1730
>> u notebooku za tolik peněz a né zrovna moc kvalitního, a ještě s topící grafikou by jsem si na záruce a možné reklamaci zakládal
ale jsem kuře co má HD-DVD které stejně používá pro čtení DVD a děsně mě s*re že BL vyhrál nad HD-DVD - můj notebook jsem vybíral né podle mechaniky, ale podle celkové konfigurace, bylo to v té době to nejvýkonnější co se v čr a SE ZÁRUKOU dalo koupit
>>Radovan "kuře" přečti si pravidla fora dííky
"Skusi mi niekto najst podobny notebook s tymito parametrami pri znamych znackach ako asus ...msi...a pod...ale za tu cenu..."
>> MSI to je kvalita tyhle uživatele mám nejraději .. chceš něco kvalitního se stejným výkonem? .... DELL XPS 1730
Toshiba R600-10W
..
Hej sorry za tie prispevky...
No na co pises hovadiny ked to nemas potvrdene...mne je jedno ze nebude mat sk klavesnicu lebo na co mi je ani nepouzivat makcene ani dlzne ani nic...
zaruka tam je nechapes?...ci si v anglicku alebo v cechach alebo hocikde inde...to by si nemohli dovolit predavat produkt bez zaruky...no a v irsku je europska centrala...
ale to je ejdno idem donho je to notebook ktory podla mna prekona vsetky ako aj trapne lamborghini od asus a ferari od acer sracky
No na co pises hovadiny ked to nemas potvrdene...mne je jedno ze nebude mat sk klavesnicu lebo na co mi je ani nepouzivat makcene ani dlzne ani nic...
zaruka tam je nechapes?...ci si v anglicku alebo v cechach alebo hocikde inde...to by si nemohli dovolit predavat produkt bez zaruky...no a v irsku je europska centrala...
ale to je ejdno idem donho je to notebook ktory podla mna prekona vsetky ako aj trapne lamborghini od asus a ferari od acer sracky
pavda ... alienware se líbí desingove mé 4leté dceři to vypovídá samo o sobě
> no když se ti líbí tak si ho kup, jsou to tvé peníze, asus lambo je trošku jiná kategorie .... pokud myslíš, že je to alienware nejvýkonnější tak celkově není u DELL by jsem vymyslel silnější stroj, ale stále je to jen notebook, stolní PC za poloviční cenu ten book natrhne
....nicméně mi to příjde konfigurací asi tak nějak stekné jak ten UMAX 7900 co jsem dneska viděl ... bohužel bude mít i stejnou kvalitu nejspíš, ale proti gustu žádný .......
>hodně štěstí s kupem
> no když se ti líbí tak si ho kup, jsou to tvé peníze, asus lambo je trošku jiná kategorie .... pokud myslíš, že je to alienware nejvýkonnější tak celkově není u DELL by jsem vymyslel silnější stroj, ale stále je to jen notebook, stolní PC za poloviční cenu ten book natrhne
....nicméně mi to příjde konfigurací asi tak nějak stekné jak ten UMAX 7900 co jsem dneska viděl ... bohužel bude mít i stejnou kvalitu nejspíš, ale proti gustu žádný .......
>hodně štěstí s kupem
Toshiba R600-10W
Zpět na „Jaký vybrat notebook“