Ahoj, rád bych si pořídil nějaký ntb, ale mám nějaké nároky:) Potřebuji, abych měl záruku na 2 roky (protože to půjde do firmy), dále potřebuji, aby tam byl OS XP. já osobně sem se rozhodoval mezi Asusem F3KA ( jenže ten nemá XP, ale jako volby by byl celkem dobrý. Nenašel jsem ale žádné grafické ovladače, kdybych si tam chtěl dát XP) a Fujitsu Siemensem ESPRIMO V5545 (tam uz XP jsou). Můžete mi kdyžtak sdělit své názory, nebo dojmy? Byl bych vám celkem vděčný. Nebráním se ani jiným značkám. Cena by měla být někde kolem +-25 000,- Děkuji všem za odpověď.
Jinak ntb by byl na práci s grafickými programy, sledování filmů, sem tam na hraní nějakých her...
Potřeboval bych poradit
Potřeboval bych poradit
Naposledy upravil(a) mi_st dne 03 bře 2008 18:46, celkem upraveno 1 x.
no pokud notebook do firmy, tak bych bral spíš business clas..jako například Lenovo ThinkPad, nebo HP Compaq. Těd ale nevím jak je to s tou zárukou..pokud to bereš na IČO, tak tam je (pokud se nemýlím, kdyžtak mě opravte) záruka pouze rok. Ale u notebooku pro business class jde záruka dokoupit. Na co ten notebook budeš používat. Chceš jen 15,4´ display..Dobré by totiž bylo třeba HP 6710s.
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
tak nějak to ochcat určitě jde (přeci jen jsme češi, že?) ale podle mě je lepší si koupit třeba HP a dokoupit si nějaký Hp care pack a prodloužení záruky. Pro HP jsi pak daleko váženější zákazník aspon dle mě..Např. Dell má záruku už standartně, takže se tím moc nezaobírá. Pokud bych bral notebook do firmy, tak jedině HP. Jenže ted zas nevím jaké grafické programy, pže do 25000 se nesežene Compaq s nesdílenou grafickou kartou. Možná by šlo nakonfnout nějaký to Vostro od Dell no. Zkusit to můžeš.
ex: HP Compaq 6715s
Zpět na „Jaký vybrat notebook“