Co říkáte na HP Pavilion dv6720?
Co říkáte na HP Pavilion dv6720?
Zdravim, moc se v NB nevyznám a proto sem googlil a narazil na tuhle stránku. Chtěl si si pořídit tenhle NB http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 1014000GW0 a chtěl sem se teda zeptat jaký máte na to názor. Myslím si že poměr cena/výkon je celkem vyrovnaná. Poradťe prosím jestli si mám tento NB koupit či máte proti tomuhle NB nějaké výhrady. Děkuji moc
-
- Moderátor
-
- Moderátor
-
- Moderátor
Budu to psát na svůj blog, ale tak za týden, tento mi má přijít a hned se mi recenze psát nechce, tak po dvou dnech používání, instalací atak.
www.kralik.profitux.cz/blog/ > Nevím zda budu recenzi psát na 100%, ale počítám s tím, nejnovějšího článku si nevšímejte Ale určitě si zkusím napsat pěknou recenzi na svém prvním notebooku, doufám, že jsem si vybral dobře. Jinak v Alfě v Ostravě mají pěkné sekretářky Na jaké detaily si zahraji COD4?
www.kralik.profitux.cz/blog/ > Nevím zda budu recenzi psát na 100%, ale počítám s tím, nejnovějšího článku si nevšímejte Ale určitě si zkusím napsat pěknou recenzi na svém prvním notebooku, doufám, že jsem si vybral dobře. Jinak v Alfě v Ostravě mají pěkné sekretářky Na jaké detaily si zahraji COD4?
Takže jsem ho dostal a trošku to jen shrnu. Když mi přišel, lepší pocit neznám, bylo to fakt super, HP paviliony fakt můžu jen doporučit, vypadají stokrát lépe než na obrázku. Dostal jsem jej bez vadného pixelu, kupoval z Alfy, skvělá volba, teploty jsou v normálu (CPU 47-50, GPU 57)
COD4 medium details, no shadow 1280,800 35 FPS, super
Štvě mě jen Vista, furt otravuje, ale jinak doporučuji. Pozorovací úhly jsem čekal horší, jsou vynikající.
COD4 medium details, no shadow 1280,800 35 FPS, super
Štvě mě jen Vista, furt otravuje, ale jinak doporučuji. Pozorovací úhly jsem čekal horší, jsou vynikající.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“