Aky notebook aby na nom isiel tv- tuner?

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
athos44
občas něco napíše

Aky notebook aby na nom isiel tv- tuner?

Příspěvekod athos44 » 17 bře 2008 09:19

Chcem sa opytat ake parametre by mal mat notebook aby na nom isiel tv tuner a stihal aj nahravanie z neho. Myslim minimalnu konfiguraciu cpu , ram , atd. Alebo ak tu ma tiekto aj tv tuner aky ma notebook a ako mu to ide. Dakujem za odpovede

Ghost
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Ghost » 17 bře 2008 10:25

podla toho aky tv tuner tam chces. minimalne poziadavky na hardware vzdy uvadza vyrobca na svojej stranke ku konkretnemu vyrobku. povedal by som, ze dostatocny vykon maju dnes uz asi vsetky predavane nove notebooky a pre kazdy notebook sa nejaky vybrat da - ci uz digitalny, analogovy alebo hybridny.

uplne najzakladnejsi parameter asi bude sposob pripojenia TV tuneru - USB, PCMCIA karta, Expresscard karta alebo interna mini-PCIe karta.

- USBckovy pripojis ku kazdemu dnesnemu notebooku
- PCMCIA slot maju dnes uz prakticky len niektore business notebooky a vacsina starsich notebookov
- Expresscard slot ma dnes vacsina novych notebookov, treba si dat pozor len na to ci notebook nema len 34mm verziu (napr. sony vaio) a tuner by bol vo vacsej 54mm verzii.
- vlozenie TV tuneru do mini-PCIe slotu vyzaduje aby mal notebook aj vyvedeny antenovy vstup. notebooky s takymto vstupom vacsinou nejaky TV tuner uz obsahuju.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8

Zpět na „Jaký vybrat notebook“