ASUS F5RL
ASUS F5RL
Dobry den.
Uz som bol takmer rozhodnuty ze si kupim f-s esprimo mobile V5505
(C2D 1.5GHz - FSB667MHz, 1GB DDR2 ram, 80 disk)
za 12.500 SK (bez DPH)
... avsak zbadal som toto ASUS F5RL
http://www.bgslevi.sk/showdoc.do?docid= ... 6page=null
Za 17000 Sk (bez DPH)
C2D 2.0GHz (667FSB) 2GB ram , 160 disk +BT,firewire,kamera
Som student (t.j. kazda koruna dobra) + develop (visual studio a php), ale neviem sa rozhodnut, predavac povedal ze F-S ma pevne telo , ak by som chodil do skoly s nb tak pevne telo by sa zislo , avsak nie je to rozhodujuci detail, neviem ako je na tom asus... oplati sa dat tie peniaze za ten vykon navyse, a vobec:je tato rada asusov dobra (neake recenzie, najlepsie by bolo vlastna skusenost ) ?
Uz som bol takmer rozhodnuty ze si kupim f-s esprimo mobile V5505
(C2D 1.5GHz - FSB667MHz, 1GB DDR2 ram, 80 disk)
za 12.500 SK (bez DPH)
... avsak zbadal som toto ASUS F5RL
http://www.bgslevi.sk/showdoc.do?docid= ... 6page=null
Za 17000 Sk (bez DPH)
C2D 2.0GHz (667FSB) 2GB ram , 160 disk +BT,firewire,kamera
Som student (t.j. kazda koruna dobra) + develop (visual studio a php), ale neviem sa rozhodnut, predavac povedal ze F-S ma pevne telo , ak by som chodil do skoly s nb tak pevne telo by sa zislo , avsak nie je to rozhodujuci detail, neviem ako je na tom asus... oplati sa dat tie peniaze za ten vykon navyse, a vobec:je tato rada asusov dobra (neake recenzie, najlepsie by bolo vlastna skusenost ) ?
-
- Moderátor
F5 ma dobre sasi pevnostou a spracovanim plastou takze po tej stranke jej nic nechiba+Kvalitna doska od asusu ale ma zase dost velky minusi v podobe velmi slabej baterie ktora da tak 2Hodiny a neda sa kupit vacsia plus F5 sa velmi prehrieva disk resp.je zle umiestneny a ma vdaka CPu v bliskosti obrovske teploti...
-
- Moderátor
Ahoj.
Nevies ako je na tom FJS esprimo (konkretne rada V5505) ?
Nenasiel som na nete staznosti , ale ci nie je o nom obecne nieco zle zname ...
Inac, nizsia rada HP compaq - compaq sa mi celkom pacia , pls. hodis link na ten co Ta zaujima ?
Co ratas za nizsiu radu C2D alebo centrino M (jednojadrak)
dakujem
Nevies ako je na tom FJS esprimo (konkretne rada V5505) ?
Nenasiel som na nete staznosti , ale ci nie je o nom obecne nieco zle zname ...
Inac, nizsia rada HP compaq - compaq sa mi celkom pacia , pls. hodis link na ten co Ta zaujima ?
Co ratas za nizsiu radu C2D alebo centrino M (jednojadrak)
dakujem
-
- Moderátor
diky za skusenosti , piste dalej
cenovy limit: student, kazda koruna dobra.
Top je asi tych 17.000 SK bez DPH (velkoskladova cena)
neviem , to je ledva v tej hranici - asus, vela ludi pise ze je zly , a ja sa stale neviem rozhodnut cu fujitsu alebo asus ... fujitsu je o dost lacnejsi, nakoniec ramka giga stoji cirka 800 a procak taky nepouzijem.
to sasi je dobre aj klavesnica sa mi viac paci na asuse (preto by som ho bral , stacil by aj sitnejsi procak a RAM).
Operak: nechcem , dam si tam vlastne xp + nieco linuxove
Inac, trocha ot: da sa zohnat za rozumnu cenu, (tych 17+dph) nieco s 4:3 displejom ?
thx
cenovy limit: student, kazda koruna dobra.
Top je asi tych 17.000 SK bez DPH (velkoskladova cena)
neviem , to je ledva v tej hranici - asus, vela ludi pise ze je zly , a ja sa stale neviem rozhodnut cu fujitsu alebo asus ... fujitsu je o dost lacnejsi, nakoniec ramka giga stoji cirka 800 a procak taky nepouzijem.
to sasi je dobre aj klavesnica sa mi viac paci na asuse (preto by som ho bral , stacil by aj sitnejsi procak a RAM).
Operak: nechcem , dam si tam vlastne xp + nieco linuxove
Inac, trocha ot: da sa zohnat za rozumnu cenu, (tych 17+dph) nieco s 4:3 displejom ?
thx
-
- Moderátor
Zpět na „Jaký vybrat notebook“