ATI MobRadeon HD 3470 XP driver

Vše kolem Microsoft Windows. Zkušenosti, problémy, vylepšení atp.
jamiho
občas něco napíše

ATI MobRadeon HD 3470 XP driver

Příspěvekod jamiho » 30 čer 2008 11:18

Ahoj,
mám Asus M50S a po několika měsících používání bych se velice rád vrátil ke starým dobrým XP. prostě klasika ...

všechno by bylo myslím OK - udělal jsem si CD s integrovanými ovladači pro SATA, postahoval ovladače skoro na všechno ce bylo třeba a chybí mi už jen pro grafiku - zkoušel jsem už kde - co úpravu driverů pro klasické čipy /MobilityMod. prográmkem/ale neúspěšně = ovladač se sice nainstaloval ale nefungoval korektně. Objevovaly se chybové hlášení, nešlo změnit rozlišeni atd. Má někdo prakticky odzkoušeno ??? někde jsem četl že snad může být problém i v 3GB operační paměti ???

Moooc díky za jakoukoli radu

polo

Příspěvekod polo » 01 črc 2008 16:00

omegy si skusal ?

onne
guru

Příspěvekod onne » 01 črc 2008 22:36

nemaji ale catalysty vetsi vykon?
ThinkPad T420

jamiho
občas něco napíše

skoro hurá

Příspěvekod jamiho » 02 črc 2008 10:30

... ale že jsem se zapotil... Takže po programovém / mobility modder/ i ručním upravování nejrůznějších variant orig. ATI ovladačů jsem zvítězil ve válce s "podporou" ASUSu pro starší OS. Tedy v tomto kole - Grafika funguje s nejnovějšími Omega drivery /starší verze byla sice datově větší, ale u mě nefunkční.../ a to ještě tak že po instalaci to hlásilo chybu, ale odebral jsem zařízení a znava vyhledal ovladač ve složce s omega driverem a už to funguje ... zajímavé je, že nejsou dostupné "omega" funkce pro ladění výkonu a pod. - nejsou vůbec v okně adaptéru patřičné záložky/ ale já nemám NB na hry ale na práci takže to neřeším. a proč skoro hurá - ještě mám v panelech asi 6 nerozeznaných "obecných" a "neznámych" zařízení a čtečku otisku prstu....

Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“