Zdravím... Koupil jsem si tenhle noťas http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 11ZU000KSB
Byl tam tedy předinstalovaný systém Home Premium. Doinstaloval jsem a od té doby, když mi nabíhá systém, tak to strašně dlouho trvá. Když máte uvítací obrazovku "vítejte", tak je tam "počkejte prosím" a trvá to přes 2 minuty. Pak už ten systém jede uplně svižně. Zkusil jsem obnovit systém, ale nepomohlo. Jsem z toho jelen, nevíte někdo prosím čím to je a jak to odstranit? Byl bych vám moc vděčný. Děkuju!!!
PS: CD s ovladači nebo vistou nebylo přiloženo
Nemožně pomalý start
Re: Nemožně pomalý start
Pates píše:Byl tam tedy předinstalovaný systém Home Premium. Doinstaloval jsem a od té doby, když mi nabíhá systém, tak to strašně dlouho trvá. ...
co jsi doinstaloval..?
jinak, máš antivirus & firewall? podobně se choval můj stařičkej laptop, když byl ještě novej, a já jsem o těchhle věcech neměla tušení... no a podobně mi (byť na xp, ale jinak tytéž příznaky) zpomaloval start systému nějakej trojan...
Re: Nemožně pomalý start
Antivira a firewall samosebou mám... virem to asi nebudeentropy píše:Pates píše:Byl tam tedy předinstalovaný systém Home Premium. Doinstaloval jsem a od té doby, když mi nabíhá systém, tak to strašně dlouho trvá. ...
co jsi doinstaloval..?
jinak, máš antivirus & firewall? podobně se choval můj stařičkej laptop, když byl ještě novej, a já jsem o těchhle věcech neměla tušení... no a podobně mi (byť na xp, ale jinak tytéž příznaky) zpomaloval start systému nějakej trojan...
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“