Downgrade Visty(Business,Ultimate) na XP pro všechny nové NB
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
no niekde v thinkvantage ja mam na r61i priamo polozku create recovery media, len teraz uz si nepamatam ci ti to vypali tu recovery particiu co te tam od vyroby alebo urobenu zalohu r&r ktora je ulozena kdesi na hdd.
Asus Zenbook UX305CA-FC025T / Past:
MacbookAir
X220 / i7 / 8GB RAM / 2 x 256GB SSD Crucial / Ultrabase3 / W10 64bit prof / Dell 2209WA
MacbookAir
X220 / i7 / 8GB RAM / 2 x 256GB SSD Crucial / Ultrabase3 / W10 64bit prof / Dell 2209WA
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
srry uz si nepamatam, ja to mam nastaveny pravidelny backup a hned to palim na media, ale myslim ze priamo takto som po kupe booku palil tu skrytu particiu vista b. mam tam dva buttony na zaksrtnutie, myslim ze je to ten kde je napisane Recovery discs, resp pockaj kym odpovie niekto kto do toho vidi viac...
Asus Zenbook UX305CA-FC025T / Past:
MacbookAir
MacbookAir
chci se zeptat pokud přeinstaluji vistu xpčkama budu později mít problém při obnovení do původního stavu tedy do vist,jenže já jsem zde nikde pokud jsem hledal dobře nenašel odkaz jak to zprovoznit.má se přepsat partition tabulka při instalaci xp a visty pak nelze obnovit alt + f10.jak by se pak mělo postupovat.mám aspire 7530g.vyřeší se problém obnovením z dvd co je vytvořená záloha po instalaci a později již bude fungovat obnovení alt + f10?
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... 1&start=45 je to někde tady a ještě na jiných místech v sekci Acer
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
HP Pavilion dv5 1040ec
Prosím vás lidi pro tenhle notebook ovladače aby při instalaci viděl HDD , HP Pavilion dv5 1040ec . Už sem v NLite předělal tolik windows že jsem nešťastnej a stále nemůžu najít ten správnej. Poradíte někdo ?
Omlouvám se špatně jsem se vyjádřil , hledám ty správné ovladače pro sata na notebook hp pavilion dv5 1040ec. Vše co sosnu z intelu nefachá .Prosím neměl stímto notesem při instalaci XPéček nějakou zkušenost ? Četl jsem tu že ano ale nejsou tu odkazy na ty ovladače.Prosím pokud někdo znáte správné ovladače a jejich přesné umístění budu vám vděčný pokud se o adresu podělíte.
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“