entropy píše:acer nemám, proto jsem na jejich helpdesk nepsala. navíc se zdá, že je to problém routeru, ne notebooku - když to zlobí, tak demokraticky a všude a nepřipojí se ani soused.
pokud tobě padá síť / nepřidělí se IP a ostatním v té síti se přidělí, je ten problém jinde (v notebooku) a s tímhle asi nemá moc společného.
No v routeru problem nebude jak jsem psal mel jsem na to vice zarizeni aby to bylo jasne jeste jednou Router pres stolni PC propojen RJ45 vse Ok net beha pre WiFi pripojeno (ne naraz/ale co jsem zkousel) Nokia E66,E71,E61i,E65 SonyEricsson P1i a P990i pak nejake WM - HTC Touch HD ,HTC Kaiser,HTC TyTN,Eten M700 pak Notebook Aceer Aspire starsi model 52xx, Notebook Sony Vaio S11 pak jeste staricke HP Notebook tzhle vsechny zarizeni jedou na 100% s routerem tzn do 2-5s se pripoji a jsem na netu ale u novych modelu ACER a to 5920 a 6920 to dela co jsem popisoval nahore a to i po preinstalovani systemu(uplne cistej) jo a kdzyby nekdo psal ze je to vistama tak blbost neni UAC vypnuto na vsech pc a mimo jine na VAIO jsou Vista take a neda to predem diky za odpovedi pripadne za reseni